torstai 17. maaliskuuta 2011

Hallilla kera Inton ja Leevin 17.3

Intolla alotin. Vähän hyppytekniikkaa alkuun...hyvää kääntymistä hain. Kunnon pyllyn riman yli heittoa, eikä vaan täysillä yli ja sit käännytään. Vauhdittomia hyppyä siis, pikkuhiljaa rimaa nostaen....ihminuolen alkeita myös kertaukseksi. Muutama hyvä tuli.. =) Töitä riittää tolla saralla.

Sit Leevi kehiin ja valssailuja. Perkeleen rakki =D toimii treeneissä ainakin tuolla omalla hallilla kun unelma ja kun ei tuu kovia vauhteja. Ei karkaillu putkeen nyt ollenkaan, kun namit kehissä ja vaikka putken suu oli joka versiossa loppujen lopuksi niin, että jos ei olis jo ponnistaessaan lähteny kääntymään olis suunnilleen laskeutunut putkeen. Ei suihkinu vissiin kun kerran vai kaksi putkeen. Ja vaikka olin välillä ohjannutkin sen sinne!?!
Sit vielä keppien hakua kun ohjaaja on täysin passiivinen. Hakihan tuo keppejä, mutta oikee sisäänmeno oli hiukan hukassa. Annoin palautetta siitä kyllä...a-aa. =) Palkka oli lopussa valmiina. Sen kestää älyhyvin ja pujottelee kyllä aina loppuun asti vauhdikkaasti.

Into vielä uudestaan hommiin, vuorossa kepit. Alotin niin, et ei verkon verkkoa, kun en jaksanu rupee tuhertamaan. Yllätti...avopuolelta vain 1 - 1,5 m etäisyydeltä sisään..ei siis kovasta vauhdista...hyvin meni ja jannu saakutti pujotteli loppuun asti. Parikin kertaa ihan onnistuneesti. Sit tais heittopalkka tehdä tepposensa ja kiekat nousi liikaa. Vaihdettiiin umpikulmaan..hienosti aina oikein sisään, mutta pujotteli vain tokavikaan väliin saakka ja sit oikasi. Maltti loppu..palkkaa palkkaa vaan ootteli! Verkotin kaksi vikaa väliä ja homma rupes pelittämäään. =) Sit vielä silleen molemmat sisään menot, että palkka olikin keppien päässä valmiina, tosin siivekkeen jalan takana piilossa ja hyvin oli malttia pujotella. Avokulma about 90 kulmasta tuotti "ongelmia, kun oli malttamaton, haki kakkosväliä. Taas on edetty askel, toivotaan että pysyy... Tänään poika oli myös niin vietissään pallosta, että kuola valu suusta. =O
Tennispallot on tullut sille tosi mieleisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti