sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Taas on treenattu 27.3

Tänään taas treenattiin ja Intolla ohjelmassa keinu ja kääntyminen. Mahtu mukaan hiukan kepittelyäkin.
Keinu mentiin sitten loppujen lopuksi tänään ejkaa kertaa niin, että se laski kokonaan, mutta vielä kuitenkin vaahtokumipehmusteen päälle. Hetsasin kyllä koiraa aina kovin, jotta suoritus olisi mahdollisimman optimaalinen ja koira kovassa vietissä. Hyvin veti!
Kepitteli myös ihan hyvin putkiansan kera. =) Intokin oli tänään tosi iloinen räyhäroope treenatessa.

Kääntyikin valssiharjoituksessa hyvin kun tein ilman rimoja. Rimojen kera ei sitten enään...Tässä riittää työnsarkaa. Rimat tiputin sitten vielä viistoasentoon ja silloin taas kääntyminen parani, mutta paljon treenattavaa jäi tällä saralla tosiaan tulevaisuuteen. Nyt otetaan kuuri päälle....Ti taas olis tarkotus -> kääntymistä ja leikkauksia...

Leevi treenasi putkiansalla umpikulmaan kepeille menoa. No, ansa ei sitä kiinnostanut tippaakaan, vaikka oli kuinka lähellä, vaan hääpä ei osannut tänään alkuunsa mennä laisinkaan umpikulmaan. Haukkua räpätti ja kohelsi vaan! =o Meni meinaan hermot! Sit kun karjasin kitarisat vilkkuen keppikäskyn niin johan rupes löytymään....hetkellisesti...hoh hoijaa. Onneksi tiedän, että osaa ton kyllä, mutta tänään oli taas tällainen päivä. Leevi oli kaikissa treeniseteissä äärettömän iloinen ja innokas.
Valssitkin soljui kuin vettä vaan. =) Leevikin veti ensin ilman rimoja, jotta oli kunnolla vauhtia. Tykkäsi! Sit rimojen kera -Leevi on kyllä taitava kääntyjä se työstää hyppyä ihanasti hypyn päälläkin. Ja nykyään sillä pysyy vauhti yllä kokoajan hyvin! Tosin taitaa olla kyllä paljon kiinni meikäläisien tekemisestäkin toi homma. Kyllä se olen minä se Leevin hidaste varmaan aikoinaan ollut... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti