lauantai 19. maaliskuuta 2011

Pe treenit, oma veto 18.3

Pitkästä aikaa sään puolesta ja muutenkin päästiin normi perjantai treeneihin.
Mulla oli treeninteko vuoro ja radan värkkäsin (25 estettä). Valsseja, putkiansoilla tai kauheesta vauhdista. Ei ollu helppoa! Noi kovasta vahdista täysin takasin tulosuuntaan kääntymiset oli niin Intolle kun Leevillekin vaikeita! Mä teen valssin niissä niin pöllösti! Tohon kiinnitettävä huomiota.
Into kepitteli tänään hienosti, 2 vikassa välissä vain verkot ja sisään mentiin vauhdilla. =) Leevi haki tossa kovin keinua kun oli saanut sieltä jo palkkaa. Ja joutu siis kiertämään kepit päästäkseen keinulle, haloo! Muutama hyvä valssi tuli Leevinkin kanssa. Niisto jees molemilla koirilla. Keinua tarttis nyt Inton kanssa tehdä enemmän!
Inton kanssa treenistä jäi vähän kohelo fiilis, Leevin kanssa ihan jees! Hugokin pääsi loppuun halliin hillumaan ja tekemään kohellusaksaa. Jessus sil oli kivaa!
Ainiin keinulle mentiin kepeiltä ja poispäinkäännöksellä. Leevi suht koht jees, mutta Intolle parit ekat ihan hakusessa. Ekaa kertaa tehtiin tällaista. Onnistuneesti tehtiin kyllä sitten muutaman vahvistuksen kautta. Hieno pentu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti