lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kisat KKK ja Into 15kk 19.3

Into täytti tänään 15 kk. Huh huh! =) Niin se aika rientää..Into sai viettää päivänsä kisareissulla.

Leevi siis kisasi Kirkkiksellä 3 starttia. 2 ekasta (agit) nollat, vaikkakaan ei mitkään wohoo nollat. Aamulla oli niin järki jäässä (herätty 4.45 ja kisamatkalle 6.00)et eka rata oli vaikia sisäistää. Ihan perusjuttuja mutta silti. Tuomarina Ritva Herralla ja valssipainoitteiset radat, YÖK! Selvittiin niistä kumminkin, muutaman "kämmin" kera. Ekalla radalla alotus ihan perseestä! Ja puomin (este 5) alussa koira meinas tippua puomilta, taisteli itsensä kuitenkin siellä pysymään, mutta joutu pysähtymään melkein. Minnan Eikka tippu, menon linja ihan hanurista! Muutama kaarros pitkäksi, sijoitus 7. Monta monta sekuntia kärjestä jäänneenä.....

Tokalla radalla alku suh jees, mutta keppien jälkeen mentiin muurille ja sieltä kauinmaiseen päähän putkea. Päätin, että en valssaa vaan vekkaan ja vekkasin sit todella! Ihan liikaa, hups! Koiran linja muuttu kyllä oikiseen suuntaan todella, mutta liikaakin. Meinas ottaa eessä olevan hypyn, joudun sit todella jyrätä päälle, että sainkin putkeen. =)Vekit toimii Leevillä! Vauhti säilyy hyvin! Putken jälkeiselle hypylle ohjausvalinta hyvä, pelkkä irrotus ja liikkellä himmaus / kääntyminen. Menin vaan liian pitkälle, ei osaa vielä varmasti sanoa mistä todella irtoo hypylle. Nyt meni vähän pitkäksi (ainut missä meni), ei oikeesti paljoa. Kontaktit muuten hyvät!
Puomin jälkeiselle hypylle valssi ja hoh hoh, mitä tekemistä iteltä. Joo oikein kyl mentiin loppujen lopuksi, mutta tässä palo aikaa. Mä pysähdyin valssissani ja koira ois kyl oikeesti lähtenyt ihan siihen valssiin. =o Loppuradalla muuttu suunnitelmat lennossa, jätin yhen leikkauksen tekemättä. Mutta maaliin selvittiin. Taas jäätiin paljon kärjestä, sijoitus 5.

Kolmannella radalla alussa jo näki et nyt ei Leeviä enään huvita, väsy paino.
Alun välistävedot itellä myöhäsiä, koira ei etene kunnolla. Tietää kyllä mihin mennään, hyvinkin, mutta vauhti vähän niinkuin puuttuu. Ennen keppejä oleva hyppy vähän pitkäksi ja suunta ei 100% selvä koiralle. Kepit hiiiitaaaat, näytti jo et lopettaa kesken. Sit taas hetki ok, mutta esteeltä 10, johon tein viskyleikkauksen ja Leevi käänty sen hyvin, oli alastulosta suora linja putkeen 11 ja mitä tekeekään Leevi. Kiertää koko vitun putken takaa ja menee sinne kauinmaiseen päähän pimeeseen putkikulmaan. HYL! Loppu taas ihan sika hyvin ja vauhdikkaasti... mitäpä sitä turhaan enään kolmatta nollaa yhdelle päivälle keräilemään! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti