torstai 2. joulukuuta 2010

Into Juvanmalmilla 1.12

Tälle päivälle Niinu olikin pistäny "pahan" radan =), haastetta oli kivasti. Tosin Inton kanssa tehdessä ei haasteisiin samalla tavalla pääse käsiksi. Itse Inton ohjaus on jo mukava haaste. Osissa mentiin rataa (tietty!), jo alku oli hinkkaamisen paikka..sivuirtoomista. A.n kontaktin Into suoritti sairaan hyvin!! Ja Niinu vaan nauro sille... =)Käsilläseisontaa....=)
Oma tekeminen oli taas kerran sellasta sohlaamista että. Nyt tohon täytyy tulla loppu, kaikki menee vaan pipariksi sen takia. Okei, joka aamu kun nousee 15 yli 5 ja sit viel joka keskiviikko siis suoraan töistä likimain tonne, niin ei sitä aina ihan skarpeimmillaan ole. =)Treenaamista oli koiralla vielä itsenäisessä puomin kontaktisuorituksessa (tottakai viellä tässä vaiheessa) ja mulla taas kerran mm. niistossa. Into myös tänään oli yllättävä kädessä = lelussa kiinni, nyt taas kiinnitettävä huomiota palkkaukseen, että tulee heittoina ja aina esteeltä! Putkeen veto meni Intolla hyvin sekä yhessä kohtaa leikkaukset.
Valitettavasti treenistä ei vaan taas jääny itelle hurraa olo, vaikka ei siellä nyt mitenkään perseelleen menny ainakaan koiran osalta. Ite oon nyt vaan niin pööpö! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti