lauantai 4. joulukuuta 2010

Hugo 8.vKaikessa tässä tohinassa on unohtunu Hugon syndet! Hugo täytti siis eilen 8 vuotta!! Apuva, niin paljon jo! Onnee vaan pojalle! =)

Tänään RimA:n kisoissa sitten vihdoin ja viimein muistin mennä jututtamaan Johanna Kososta joka ohjaa Jedi nimistä russelia. Hugon isän nimi oli Jedi ja siksi siis kävin kysäsemässä, että oliskohan samasta koiruudesta kyse. Toki olin taustatyötä asiasta tehnyt, kun minulla on kopio Jedin papruista ja näin ollen osasin katsoa kennelliiton tiedostoista, että ko. koira kisaa agilityssa ja sit selvisi ohjaaja jne... Eli olihan se sama Jedi, Hugon iskä! Teräs-iskä onkin, 10 vee ja kisaa vielä ihan kympillä!
Sitten Johannalla olikin matkassa vielä Hugon sisko Jazi jonka oli pentueesta itselleen jättänyt. Kyllä niissä oli samaa näköä ja valittetavasti hiukan samoja ongelmiakin..terveydessä siis.
Oli äärettömän kiva nähdä koiruudet ja turista Johannan kanssa!
Tässä linkki Johannan ja koiruuksien blogiin....

Niin ja onhan Jedi siis Leevinkin pappa ja Jazi Leevin täti. (kun Leevi siis on Hugon poika jos joku ei sitä vielä tiedä =))

2 kommenttia:

  1. Kiva että tulit juttelemaan! Mulla on pennuista kuvia tosi paljon. Jos haluat niin voin laittaa sähköpostilla parhaat palat. Naapurissa kun asuttiin, niin pentuja käytiin katsomassa lähes joka päivä...
    Loistavaa että vuosien jälkeen löydettiin Jazin veli ja Jedin poika <3. Voi kun olisin tiennyt aiemmin, ollaanhan me teidät nähty monesti!

    VastaaPoista
  2. Kuin myös, oli kiva tavata, on tässä vuosien varrella moneen otteeseen tullut mietittyä että missähän sisarukset mahtaa olla. Onneksi Suomi on pieni maa, niin näin voi vuosienkin jälkeen käydä. =)Ja laita ihmeessä kuvia! Itsellä ei ole kuin "papru" versioita mitkä tarvitsisi skannata koneelle...laita osoitteeseen taija.makela(at)pp1.inet.fi KIITOS!!

    VastaaPoista