perjantai 3. joulukuuta 2010

Hyvä päivä vaihteeksi 3.12Normi pe treenit ja sää salli treenaamisen just just. Oli oma veto ja keskiviikolta hiukan "varastin" treeniin kuvioita kun jäi silloin kokeilematta ohjauksia eli siis tuo puomi ja sen jälkeinen kohta, esteet 4-10.

Alotin treenin esteiden 5-7 eteen menolla, palkka lopussa valmiina ja HYVIN! Sen jälkeen puomi ja siitä poispäinkäännöksellä 5:lle jossa valmiina palkka ja HYVIN! Sit puomi ja pp.käännös + koko suora, 8 sylkkärillä ja 9 takaakiertoon johon niisto, joka oli huono. Muuten SAIRAAN HIENOSTI JA HYVIN! =) Puomin siis leijeröin!
Sit kerran kepit jotka oli osittain verkotetut, ok.

Sit kunnolla harjoituksen kimppuun....
Alotus meni Intolla yhden vahvistuksen jälkeen ihan sika hyvin! Tein siis sivuirrotuksella ja pakkovalssilla putkeen, putkelta mukaan ja sit toi puomi jne. Hyvin putkeen vetoon (10) saakka, joka ei ole muutenkaan ollut vielä 100% hallussa, putkeen vedot siis. Nyt putki vahvasti seinän lähellä. Tätä sitten tovi harjoteltiin. Mutta saatiin onnistumaan. Kepit ihan jees ja siitä jatko, tosin jaakotusta, mitä ei oikeesti olla kovin treenattu, tuotti hankaluuksia 15.sta. Sitä vahvistettiin. Puomin kontakti oli oikeestaan aika jees. Lopussa vahvistin pariin otteeseen itsenäistä päähänmenoa. Kepit haki molemmista suunnista hyvin, umpikulman päässä vaan joku haju haittasi hetkittäin keskittymistä.
Keppien jälkeisen kohdan putkeen yritin viedä vetämällä, ei onnannu. Sit koitin valssata, vaarallista itelle =) meninas tulla turpakeikka...paras oli persjättö keppien jälkeen ja hypyn 18 jälkeen. Jäi kyllä tän päivän treenistä kertakaikkisen hyvä mieli. Kyl toi Into sit taitaakin jotain osata sekä tykkää hommasta ja mä pysyn hetkittäin jopa sen matkassa. =) Tänään ei kyttäilly käsiä vaan haki sairaan hyvin esteitä! Tekee kyllä tuolla omassa hallilla ihan eri intensiteetillä töitä kuin muualla, mutta kyllä sekin varmasti korjaantuu! Ja ei siis missään tapauksessa ole huono muuallakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti