lauantai 4. joulukuuta 2010

RimA:n kisat 4.12

Leevi kolme starttia RimA:lla ja tuomarina Harri Huittinen. Ekalla radalla meidän kaksivuotisen kisarupeaman aikana kohdattiin ENSIMMÄISTÄ KERTAA PÖYTÄ! Ja läpihän siitä mentiin mun ennakoivista jarrutuksista huolimatta, koira kyllä yritti sinne pysähtyä, mutta liuku vaan läpi kynnet pintaa raapien. =) Leevi painaa ratoja nyt sellasella draivilla että sisso ja hakee aivan kaikkia esteitä. Hyvä niin! =)
Ekaradan alotuksessa olin hiukan koiran tiellä sen mennessä putkeen, mutta se ei Leeviä haitannut (josku olis kyllä haitannu!!!) se paino sinne sellasella apinan raivolla että. =) Siit puomille samanmoisella ja nätti kontakti oli, mutta sen jälkeiselle muurillekin paino niin vauhdilla että en ois kerenny kissaa sanoa ja kääntyminen siksi hiukan huonoa, vaikka puolivalssia tein ja siihen tavallaan jäinkin. =) Tästä sitten pöydälle.... Pöydältä hypyn kautta puomin alla poikittain olevaan suoraan putkeen, mistä oli meno kepeille, mutta Leevipä veti putken niin täysiä, että paineli kepeiltä ohi, ja munkin ohi, johonkin sinne niiden takana kaukana olevalle okserille ja HYL. =) Sit kepit ei meinannu löytyä millään, mut kun löyty sen jälkeinen tilanne meni nätisti. Hiukan keppien ulostulon alapuolella hyppy jonne pakkovalssilla ja seuraavalle viskyleikkaus.... Jatko tästäkin ok tovin, kunnes A.n, jonka meni lentäen, jälkeen oli muuri ja seuraavalle hypylle takaakiertoon johon kerkesin hyvin ohjaamaan, mutta Leevipä päätti mennä viereiselle hypylle takaakiertoon (eli ihan kuin olisin kahden hypyn välissä tehnyt vippasun) ja siitä sit mun luo VAUHDILLA suikkasi sit oikean hypyn ja matka jatku maaliin. =)

Tokarata menikin sit vähän enemmän reisille. kolmas este pussi josta ohi ja juoksi sinne johonkin himoiten yhtä putkea. Eiku takas ja pussiin, sit sen jälkeen 2 hyppyä jees, jonne jouduin oikeesti tekemään töitä käännöksen kanssa ja jo tutustuessa aatella et ei hae siellä takana olevaa muuria. Ei se ennen olis tonne asti haeskellu! =) Sit suoraan putkeen johon olis tarvinnu jarruttaa, unohtu, juoksi sieltä suoraan tyrkyllä oleville kepielle kolmos väliin ja kepeille ei siis pitäny mennä. =) No, taas kun löydettiin oikiset jatkoesteet haki yhenkin ihan sairaan kaukaa???? =O Kepeille tein lähetyksen joka olikin uuteen Leeviin liian vahva, paineli kepeiltä huitsan tuuttiin... Sit sen jälkeen homma levis taas vaan lisää. Keppien jälk hypystä ohi...lopussa vielä muurin ohi..... mut vauhtia oli ja Harrilla joka radalla kunnon loppusuora.

Kolmannelle radalle ei ollu mikään jihaa fiilis lähteä. Ajatuksissa vain et nyt toi elukka on otettava jotenkin lapaseen.
Alko niin et puomi oli esteenä nro 2 ja josta löysän ohjauksen takia alastulovirhe kontaktilta. Sit matka jatkukin ihan jees, mitä ny esteellä nro 6 viskystä pyörähdys huti suuntaan, mutta pelastuttiin kumminkin jatkoon. Kepeillä oli vähän mongerrusta ja ei lähteny välittömästi niiden loputtua vetoon takaisin päin tulosuuntaan, mutta kun tuli vauhti oli liki suoraan putkeen huikea ja sieltä ulostullessa. Renkaalle puolivalssi jotta sain koiran oikiseen päähän putkea, ok. Sit alkokin koko hallin päädyn ja pitkän sivun mittainen loppusuora. eli kovaa mentiin! Tältä radalta tulos siis sentään. 5 ja luokan nopein aika sekä sijoitus kolmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti