maanantai 6. joulukuuta 2010

Sporttikoirahallilla kera Linnojen ja Minnan 6.12

Oli ilo ja kunnia =) päästä Linna-familyn kanssa treenailemaan Sporttikoirahallille. Neljäs päivä aksaa putkeen ja perjantaiseen tapaan vuorossa Into. Teemu oli tehny "aika" haastavan radan ja se alkoi jo vallan mielenkiintoisella tavalla.
Tänään myös tuli paljon paljon paljon sellasta yleiseen kouluttamiseen liittyvää tietoa itelle! Pointteja mitä ei ite todellakaan älyä, että kiitosta vaan TAAS!
Ajatuksia siihen kuinka lähteä pennun kanssa mm. sitä ensimmästä estettä suorittamaan ja neuvoja lelusta koiran irti saamiseen jne....
Meillä oli Inton kanssa tänään(kin) aika paljon lelusta irtisaamis ongelmia ja alussa paikallaanpysymisongelmia.
Sit vähän sitä omaa sohellustakin mukaan mahtu. =)
Niistoa treenattiin nyt tällä kertaa koiralle kunnolliseksi, kun ei meinaa kääntyä.... Siihen nyt täytyy muistaa, että ei saa kiihdyttää koiraa "tule tule"-käskyllä vaan suhina käyttöön, jotta hidastaa ja tietää tiukan käännöksen olevan tulossa.
Ennakoivat valssit suht jees. Pussi oli A:n alla ovelassa kulmassa ja se oli Intolle liikaa. No, ke on tod.näk sama rata treenissä, että sillon sit treenataan se kuntoon. Ja rengas! Leikkauksien treeni ja vahvistaminenkaan ei olis pahitteeksi. =) Puomin veti hyvin ja nätti kontaktisuoritus. Alussa jos Into osais kepit jo kokonaan olis tullu sairaan hieno kepeille vienti iteltä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti