keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Yllättävä päivä 29.12

Iltapäivällä kävin Leevin kanssa ekaa kertaa ottamassa puomilla, pelkällä alastulolla kylläkin, sen uutta kontaktimetodia.
Jokunen toisto tuli otettua, valtaosa hyviä ja muutama mistä nyt ei hurraata huudeta. Mutta tää oli tosiaan eka kerta ite puomilla, tästä on hyvä jatkaa!

Ja kun Leevi kerran pitään jonkinsortin taukoa ja Into on toipilaana, oli mentävä Hugon kanssa sporttikselle valmennukseen.
Täytyy sanoa, että odotukset ei olleet korkealla, vaikkakin ihan luottavaisin mielin lähin pojan kanssa hommiin. Hugosta kun ei koskaan tiedä... =) Se oli ihan sairaan hyvällä päällä! Harrastanut agility viimeksi varmaan lokakuussa, tais olla itekin hiukan pöllämystynyt hommasta. Veti ihan sairaan hyvin! Lähti ohjauksiin ihan ennenäkemättömällä tavalla, siis Hugoksi!
Mäkin olen nyt ton koulutuksen jälkeen pöllämystynyt tosta koirasta!!

Niinu sano, että ohjaan sitä jotenkin tarkemmin kuin Leeviä, mutta silti rennommin. Johtuu varmaan siitä että oletusarvo koko hommalle on toisenlainen kuin Leevin kanssa tehdessä. En tiiä, mutta hyvältä tuntu tänään! Niinu myös kehotti ilmottamaan Hugon ihan extempore kisoihin ja treenaamatta siis. Sais siirrettyä samaa tekemistä / fiilistä Leevin radoille.

Mutta sit tän pv:n harjoituksiin... alussa sylivekkiä johon Hugo reagoi sairaan hyvin! Ja mä tein sen ihan hyvin!
Selkeesti jääny jotain päähän viime treeneistä... =)
Sit Hugo kepitteli hyvin!!! Keppien jälkeen oli välistäveto kohta jossa ekalla kerralla Hugo veti pahannäköisesti kyljelleen alastulon jälkeen...mä siis aivan liian myöhässä ohjauksissa. Seuraavat paremmin ja sit kohta missä piti tehdä flippi...saada koira oikeeseen päähän putkea, kaksi putkea sisäkkäin uulla joista sisimpään ja hei, ME ONNITUTTIIN EKALLA YRITTÄMÄLLÄ JA TOKALLAKIN, ei siis ollu tuuria! =) Hyvä Hugo!! <3 Ja ehkäpä mä sit osaan tehdä flipin?! =)
Lopussakaan ei ollut mitään ongelmia, oikeesti, niin se vaan oli. =) Ohjaukset jees! Kerran Hugo paineli pöydän sijasta putkeen, kun vaan päätti niin, sillä ohjauksella olis pitäny tulla oikein ja niin alkuun tulikin mut koukkasi putkeen. Niin Hugoa että. =)
Tosi nätit niistot ja muistin ite suhista, toimi Hugolla äärettömän hyvin vaikka ei ole koskaan noin toimittu aiemmin. Nätti takaakierto-päällejuoksu. Ok keinu! Viskyleikkaus vähän hidas hypylle keppien jälkeen, mut ootti palkkaa kepeiltä. Leikkauksen jälkeen vetoon hyvin vaikka putken ekapää tyrkyllä...
Kertakaikkiaan WAU HUGO!

Video Hugon menosta...
*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti