sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Vuoden vikat startit Porsk:illa 5.12

Tänäänkin Leevillä 3 starttia, Heidi Viitaniemen tuomaroimilla radoilla.
Kisapaikka oli kiva! Kohtuullisen lämmin ja kun kysessä heppamaneesi oli pohja hyvä! Varmasti koirien mieleen...pehmeä! Ei kuitenkaan itselle liian pehmeä, no ehkä vikalla radalla yhdessä kohtaa....=)
Leeville ekalla radalla armonolla oli hyppäri ja koira kulki ihan sairasta vauhtia (meijän mittakaavassa, tuloksissa etenemä 4,40m/s meidän uran nopein ikinä!!!!, armonolla siksi kun ydessä takaakiertokohdassa...niisto.. koira tuli mun jalkoihin ja ihan oikeesti väärälle puolelle hyppyä, eikä tuomari antanu 5. Kiva ja vauhdikas rata ja oikeesti Leevi vauhdissa ja iskussa, teki todella tarmokkaasti hommia ja tällä kertaa pysy hyvin ohjauksessa. Etenemä meillä aivan loistava siihen nähdenkin, että alussa ennen keppejä valssissa koira valu ja toi takaakiertohässäkkäkin vielä. Ite olin luottavainen ja päättäväinen, silti HYVIN rento mielestäni. Oli hyvä fiilis itellä tehdä töitä.
Tokarata agirata ja edelleen koiralla sairaan hyvä vauhti ja draivi. Alussa niisto kusi ja ihan vaan mun vika kun en tee niitä oikein. Argh! Mutta tuli hypyn kuitenkin oikein ja matka jatkuin puhtaasti aina kepeille saakka josta sisäänmenovirhe. Törkkäsyllä yritin mut ilmeisesti kovasta vauhdista johtuen koira ei taittunut ykköseen, ei taida osata itsekkään rytmittää menoaan uudessa vauhdissa. =)
Kolmas ratakin oli agirata ja taas kiva sekä vauhdikas. Aika nappirata meiltä jos kontaktivirhettä alastulosta ei olis puomilta tullu...ja muutamaa kohtaa missä koira hiukan kerkee kysellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti