torstai 16. joulukuuta 2010

Tyhmiä aivotuksia 15.12

Inton kanssa viikovalkussa Juvanmalmilla.
Niinulla TAAS kiva jouheja treeni jota ei kovinkaan pitkälle kylläkään päästy. Alussa oli kakkoselle pakkovalssi, jossa saisin vieläkin aiemmin lähteä liikkeelle, vaikkakaan ei ollut ollenkaan niin huonoa tekemistä itsellä kuin joskus muinoin... Ongelma oli nyt Inton hyppytyyli ja se kun tulee liian tiukasti siivekettä nuolle pakkovalssiin, joutuu ponnistamaan huonosti. Tähän saatiin neuvoksi pituuden pystytolpan käyttö. Kieris onnkeis sen eikä tullu välistä, jolloin olis vaikeempi lähteä korjaamaan hommaa. Sit vuorossa valssia ja vetoa yhteen kohtaan, molemmat ok kun tekee ite oikein. Valssi kerralla ok. Vedossa kunnolla käytävä vekkaamassa ed. hypyllä. Vekeissä Into vähän kattoo (hidastaa) et hei, eix tota estettä saakaa vetään tosta noin suoraan täysiä...tän hokasin videota katsoessani. =)Sit oli putkesta kolmen hypyn kuvio kaikki siis vierekkäin linjassa. Ekalle aika lailla suoraan tulo putkesta, mutta ei auttanu koiraa ootella jotta keekes kunnolla 2 hypylle päällejuoksuun ja seuraavalle eli muurillw takaakiertoon työntämään. Tässä sain jonkin pöölön ajatuksen et mun pitää kakkoshypylle hidastaa Intoa ja rupesin pöllösti sitä jarruttelemaan ihmisnuolen tapaan ja saakutin Niinu ei sanonu mulle mitään! =) Korjattiin vaan palkalla koiran tuloa kun valu hiukan selän taa, no en tiiä olisko tullu alunperinkään oikein jos olisin vaan kunnon päällejuoksun siihen tehnyt, meinaan sit kun loppujen lopuksi tei vain pelkän päällejuoksun toimi hyvin. =) No nää on näitä vammasia omia avoituksia... Mut opittiinpahan ainakin se, et ei tollee ja se on hyvä asia se!! Tossa höylättiin sen verran et alko pojasta jo paras Into olla poissa ja se näky sit jatkotekemisessä....8 hyppyä ei hakenu enään kunnolla ja haahuili. Saatiin sitr lopuksi sekin kohta onnaamaan ja sen jälk. valssi joka kylläkin videolta katsottuna suuntautuu hiukan huti ja koira valuu....

Ainiin ja tänään piti treenin jälkeen mainita kolme asiaa mihin on tyytyväinen. Kiva ihmiselle joka ei juurikaan koskaan ole tyytyväinen mihinkään. No, tänään tuli mieleen seuraavat pointit...mä olin tyytyväinen siihen et olin ees johonkin tyytyväinen =) ja siihen yhteen valssiin, vaikkakin jalat tikuttaa ku singeri (ei ihan oo valssi valmis kolmella askeleella)mutta ne likkuu jo oikeeseen suntaa ja mä uskon niihin! =) sit koira väläytteli alkuun hyvää estehakuisuutta ja vauhtia.
Tosin kotona videon katsottuani katosi kummasti tuo tyytyväisyys =) jää päällimäisenä vellomaan mieleen noi omat tolloilut tossa päällejuoksussa.... =)Et se siitä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti