sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Suunnitelmiin muutoksia...

Näin taas muuttu suunnitelmat, kun meillä Into sairastuikin tässä tämän viikon alussa. Taitaa olla kennelyskää. =( Oiskohan messarista saatu? Tosin aika pitkä itäminen on kyllä sit ollut....Maanantaina pakko soittaa ell:lle koska oireita on edelleen.
Soitettu, ei huolta kuulemma! Kun yleiskunto on hyvä niin nou hätä!

Isot pojat ovat toistaiseksi pysyneet oireettomina (saivat nenäsumutteen kennelyskää vastaan 7.12), mutta silti jätin niiden osaltakin viime keskiviikon Juvanmalmin valmennuksen väliin. Minnalta sain Eikkaa lainaksi, että pääsin kuitenkin itse mukaan. Ihan kiva oli kävästä opissa lainakoirallakin, vaikkakaan eihän se tietty sama asia ole. Teettää itsessä kummallisia asioita... =) Sylivekkiä tuli opeteltua oikein kunnolla sillä keikalla ja kyllä tais joitan perille mennä.

Leeville olin suunnitellut nyt tähän vuodenvaiheeseen treenitaukoa, tosin puomin kontakti olisi tauon aikana opeteltu uusiksi, mutta muuten ei oltaisi mitään aigilitya tehty. Tauko piti olla 19.12.2010 - 11.1.2011 ja seuraavat kisat 29.1 (ehkä jo 16.1) ja Inton tauon piti olla sitten tohon perään, että on kuitenkin itellä treenissä joku koira kokoajan, eli Into 10 - 31.1.2011. Mutta Inton tauko tulikin sit jo nyt! Ja pituus riippuu paljon siitä miten jannu lähtee paranemaan, mitä pidempään oireilee sitä pidempään pidetään oireettomia taukoviikkoja ennenkuin lähdetään taas varovasti treenailemaan! Nyt laskettuna AINAKIN siis viikolle 3 saakka.

Leevillä on tässä ollut tämän vuoden viimeisten kisojen jälkeen (5.12) jo helpompaa, treenissä ollut vain kerran, 18.12 se Sporttiksen keikka. Eli taukoillut tavallaan kyllä jo liki 3 viikkoa. Mikäli se nyt terveenä pysyy "joutuu" se jo hommiin.... Ainakin noi Sporttiksen keikat ja se kontakti pitäs opetella, mutta noi s******n pakkasetkin sotkee tota hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti