tiistai 5. lokakuuta 2010

Voihan keinu ja kepakot 5.10

Leevillä keinutreeniä, niin että kuppi siellä päässä valmiina ja toiveena, että rupeis ripeemmin hakemaan keinun loppuun saakka... joo hakeehan toi (ainakin se pelkän keinun) varmaan hiukan paremmin kun se kuppi siellä tosiaan on, mutta miten joku pv ilman ja kuinkakohan pitkä urakka lie. =) Sit keppejä..avokulmaa..tarkotus ottaa hypyn kautta mutta kun ei oikeen onnannu tänään ilmankaan. kakkosta haki niin pirusteen. =( Sit laittelin rimaa avux ja välillä vaan vaadin, koska tietää kyllä, mutta tästä jäi tosi blaah fiilis.

Intolla otin pelkkää keinua. Edelleen palkan avulla päähän saakka menoa. Tänään kahdella eri laskukorkeudella. Ekax keinu laski tuolille ja sit laitojn laskemaan minipöydälle, missä oli paksu vaahtokumipatjan pala. Ihan ok, mut ei missään tapauksessa hyvä! Pitää saada enemmän draivia ja raivoa tulla ihan päähän saakka!!! Tahtoo! On tietty visio suorittamisesta....
Nyt pysytään varmaan pitkään tällä korkeudella, jotta koira saa sen luoton ja draivin.
Keppejä piti treenata, mut kun aika meni niin ripeään. En tiiä koskakohan toi koira pujottelee saatikka osais sisäänmenoja. Ei kyl ikinä tällä keppientreenaus tavalla! =( Pitäs ottaa itteään niskasta kii.... Niitä ohjauksiakin pitäs treenailla ja sitä k-ä-ä-n-t-y-m-i-s-t-ä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti