lauantai 16. lokakuuta 2010

Hugon kera Kirkkonummella 16.10

Hugon kanssa kisaamassa KKK:lla kaksi starttia.
Olen jo aikaa sitten päättänyt, että se ei kisais enään ja itseasiassa viime Purinan kisat piti taas olla ne "vikat".
No, se oli siellä niin iloinen ja onnellinen, että pätin ilmottaa sen Leevin sijasta KKK.lle, myös siksi, että Minna saisi kisoihin kaverin. Leeville olis tullu muuten liikaa kisoja tässä kuussa. Aamulla, kun kello soi ei ois kiinnostanut nousta ollenkaan ja lähteä mihinkään. =) Toivoinkin, et lunta tulis niin, et ei voiskaan lähteä kun autossa alla kesäkumit. =)
No, lähtettiinhän sitä kumminkin ja osallistuttiin siis B- ja C-kisoihin, tuomarina Ritva Herrala. Ihan kivat radat. Ekalla radalla oli pyöritystä kakkoselle, josta puomille, missä tyrkkynä alla putki, Hugo haki puomin tosi nätisti ja teki sairaan hienon kontaktin, mutta haukku mennessään. Siitä hypyn kautta putkelle....putkesta suoran viennin kautta kepit...Ja Hugopa päätti pysähtyä sisäänmenon kohdalle ja alkoi taas hakkua räkyttämään. Katto mua, heilutti häntää ja louskutti leukojaan. Sain (videolta katsottuna 3,3s jälkeen) houkuteltua sen oikeeseen väliin sisään ja herra pujotteli loppuun ok. Mutta tosta paikallaan töllöttelystä napsahti 5. Keppien jälkeen oli hankala kohta meille kun A.tyrkkynä ja koiraa piti kuljettaa, kun en pääse kepeillä irti yhtään. Mutta siitä selvittiin, A:lle jälleen upea kontakti ja loppuun asti ihan ok menoa. Koira tuntu ripeeltä. Yliaikaa radalta tuli 1,13s. Eli ilman tota keppidilemmaa Paksu olis pinkonu ihanneaikaan, mutta eipä sen väliä. Nää kisat otettiin ihan mamman treenin kannalta.
Tokaradalle (hyppäri) vuoroa ootellessa Hugo räkytti taas ja se ei oikeesti tiiä hyvää. Ei keskity! No, koko rata meni ihan persiilleen, alussa jo haihatteli ja kaiken kaikkiaan hyllytettiin rata 3 kertaa. =) Teki saman haukku-tökin kepeillä, no lähti taas kuitenkin pujottelemaan, mut pujotteli väärin. En korjannu = hyl. Sit suikki yhes kohtaa väärään putken päähän, ei reagoinu puolivalssiin oleenkaan.... Ja lopussa ohitti kolmanneksi vikan esteen... =) Mulla oli jo tossa vaiheessa ihan hoh hoijaa fiilarit, eli en ees ohjannu koiraa sinne kunnolla.
Mut nyt Hugo ei tosiaan ihan heti enään kisaa.
A -mä en jaksa treenata kolmella koiralla ja panostaa / kehittää Hugoa. Sillä on kyllä ihana tekemisen draivi, silloin kun se haluaa...mutta... =)
B -noi kepit ja keinu on sille sellanen murheenkryyni, et ei vaan jaksa alkaa panostamaan niihin niin kybällä 8 v. koiran kanssa.
Hugossa on ihanaa noi sen kontaktit!! Päheetä tehdä perjättöä ym. kontaktiesteillä, kun tietää et sinne alas se tulee nakottamaan. =) Ja putkiin se irtoaa ihan kympillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti