lauantai 23. lokakuuta 2010

Läksyjen tekoa ja Timon valkkua 22.10

Alotin Intolla tehden läksyksi saamiamme asioita, ennen Leeviä ja vuorossa olevaa Timon valkkua.
Into oli ihan sairaan hyvä tänään. Tosin läksyhommeli tökki ensin, mutta saatiin paremmalle mallille, kun palkka oli parikertaa valmiina. Sit iski ahneus ja tuli tehtyä kaikenmoista kuviossa. Suorasta putkesta vauhti ja ennakoivia valsseja, välistävetoa hyvin ennakoiden 90 kulmassa olevilla hypyillä. Ja Into veti ihna sika hyvin!! Sit jonkinmoisen breikin jälkeen kahdella vierekkäisellä suoralla putkella missä välissä kepit, tyty kokeilla sanko koiran putkesta toiseen olemalla putkien alapäässä ja toimi ihan sikahyvin.
Sit kerkesin jopa pakkovalssilla ottamaan koiraa toiseen putkeen, jes meni ihna sika mageesti toi setti kokoaja. Putkijarrutustakin rupes kestämään sitten lopussa kun kokeiltiin. Jes ! Mahtifiilis! Toivottavasti saan saman siirtymään Niinun koulutuksiinkin, ettei Niinun tarvii kattoo sellasta koheltamista ja toisaalta varovasita ohjaamista. Pitää luottaa itseensä ja koiraansa! =)


Leevin valkku meni ihan jees, kai. Sanoin jo ennen hommiin lähtöä et nyt tuntuu et paketti ei pysy kasassa...tuntu et lanttu oli sekaisin. Tää saatanan tasapainovamma häiritsee nyt tätä temistä todella. Ja oikeesti vituttaa!! Hyvä ettei itku välillä tuu, niin ottaa päähän! Tsori kielenkäyttöni, mutta totta joka sana!
Timon rata oli taas LOISTAVA!!! Mä en käsitä mistä se mies taikoo tollasia treenejä ton persreijän kokoseen halliin!?! =) Ja siis oikeesti pitkiäkin estevälejä, eikä pelkkiä takaakiertoja kokoajan. Mii like!!Kakkoselle lähin tekemään pakkovallssia ja ikinä ei oo noin persiilleen varmaan menny, koirankin sain hävitettyä näkökentästä. Haloo!! =( Tahkoamisen jälkeen sain onnistumaan...Tästä kympille saakka ihan jees, mutta kaveri unohti sit radan. Suoritin tokavikana ja katoin muitten suorituksia jotka meni kohtaa viskyleikkauksella ja mun oli tark. tehä persjättö, mutta siinä kohdilla kun oli tuli blackout ja mielessä vain visky... =( Uudestaan ja sit etittiin ajotusta persjätölle...11 niistossa taas kroppa asettuneena väärin, vittu! Nyt kun niistossa liike suuntautuu oikein on rintamasuunta päin persettä...ettei vaan olis liian helppoa! =) Sit hinkattii esteeltä 15 joka oli suora putki hypylle 16 menoa japanilaisella, tässä ei taas koordinaatio pelannu laisinkaan. Pakko pistää tän tasapainohomman piikkiin jotain, kun tuossa ei pysty hommaa hahmottamaan?!! Suoraan eteenpäin mentäessä, hyvä etten ollu putkenpainossa turvalleni..
Keppeille meno oli taas haastava, tultiin usean hypyn suoran kautta about 120asteen?? avokulmaan. Leikkauksella ei mitään mahdollisuutta, kolmoseen meni....paras oli tulla hyppyjen ulkopuolta ja pp-käännöksellä kepeille, ihan loistava! Keppien jälkeinen setti oli kans haastava...keppien jälk persjättö ja vippasu 23:lle, ei lähteny vippasuun ollenkaan...No, sit toinen vaihtis, sikani irti kepeiltä ja niisto 23:lle...katse pois koirasta kun hoppu, jätti pujottelua kesken kun tuli itellä ahtaasta kohdasta vahva eteen ja siivuun irtoominen. Paras kun leijeröi koiran olessa keipellä putken, niin ei tullu niin vahva sivuirtoominen lopussa ja sit onnas niistokin 23:lle... Videolta katottuna ihan ok pätkää matkassa, mutta päälimmäisenä mielessä treenin jälkeen oli tunne, että on paremminkin Timpan treeneissä joskun mennyt! =) Mä oli jotenkin koko treenin ihan kuutamolla.... =( =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti