maanantai 11. lokakuuta 2010

Kisat HAU 10.10

Kisaamassa joo ja vaihteeksi molemmilla koirilla. Kisafiilarit ei katossa, kun lauantaina aamuyöllä alkoi asentohuimaus ja se aiheuttaa hiukka piukan tuota tasapainon menettämistä. Pitkästä aikaa jänskätti ennen kisoja ja vointini oli yksi syy. Pelkäsin, et jos on ihan vääntöä ja kääntöä radat, ni mä en pysy kartalla. Onnex ei ollu. Mut molemmilla koirilla molempien ratojen alun valssit oli myöhässä. Plaah! Nää kyl näin vasta videolta ja olikin ihan hyvät fiilikset ratojen jälkeen kisapaikalla, mutta mieli muuttui videot katsottuani. Mä tavoittelen näköjään niin harmoonista ja täydellistä menoa, mitä musta ei varmaan koskaan irtoa, että petyn aina videoita katsoessani. =) No, ei vaan... =)
Hugo meni enne Leeviä ja varasti lähdössä. 4 este oli kepit jonne mentäessä putki tyrkyllä aivan takana. Olin ihan varma et sinne menee, mut ei. Vekkasin kolmoselle ja toi. Kepit sika hitaat ja haukku. Kepeille päällejuoksu jossa koira tuli jalkoihin päin, mut ei osunu. Tästä olimme kuitenkin saaneet 5 kosketuksesta. Selvisi vasta tuloksista, että vitonen ja hiukan yliaikaa (maaliin tullessa aattelin et varmaan yliaika nolla) ja tuloslapun saatua selvis et kosketus. Haki pussin jälkeen okseria ihan kunnolla, hyvä ettei just kerenny ponnistamaan, kun sain karjastua koiran mun luo ja matka jatku. Eka Hugo kutsu pussin jälkeen ei merkannu mitään.
Leevillä sama rata ja nollilla kolmanneksi vikalle esteelle, putkelle, saakka jossa pistin koiran liian ahtaalle enkä tarjonnut näkyvyyttä putkeen ja hiuksen hienosti ohi ja 5.
Toka rata Hugolla napsahti keinupelkoon, oma moka, koira kisannu viimex elokuussa, ei treenattu sen jälkeen kuin edeltävänä perjantaina ja arvatkaa vaan otinko keinua. No, en. =)Tällä radalla hyvät välistävedot ja puomin kontakti!
Leevi tällä radalla nollilla taas kolmanneksi vikalle esteelle eli puomille saakka, josta alastulosta 5. Törkee loikka! ARGH!! Koira juoksi maaliin ihan omin nokkineen hullun lailla ja paineli remmikipolle, mitä ei ole koskaan ennentehnyt. Luuli varmaan namikipoksi. =) Että sellaset kisat... 5, 5, hyl ja 5. Onkohan hyllyputki vaihtunut 5 putkeksi jonka jälkeen tulisi 0 putki. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti