lauantai 30. lokakuuta 2010

Niinun koulutus omalla hallilla 30.10

Jotenki tuntu, että pitkästä aikaa muka Leevin kanssa koulutuksessa, mutta onhan noita ollu. Ei Niinun tosin. Leevi oli innokkaalla tuulella, ihanaa. Se on kyllä nyt oikeesti muuttunut! Harjoitus ei ollut mitenkään suunnattoman haastava, vaikka ratapiirrosta katellessa sain monia mörkökohtia aikaiseksi. Moni ihan perusjuttukin meni vähän penkin alle koulutuksessa, mutta oli siellä hyvääkin. Mutta siis jotenki silti on hyvä mieli koulutuksesta, koira kulkee! =)
Niistoissa suoritus vaihtelee välillä kovin. On sika hyviä ohjauksia ja sit niitä paskoista paskimpia.
Leikkausia en osaa kyllä ohjata kunnolla, kun harvoin tulee ees käytettyä.
Rata oli 31 esteinen ja ei päästy loppuun ees osissa. Niinu totesi eka 10 min jälkeen et meijän on parempi tehä homma 2 erässä, kun Leevi alkoi selkeesti väsymään. Tekee nykyään niin kympillä töitä ja etenee reippaasti et ei jaksa tällä hetkellä tolla draivilla koko 20 minuuttista näköjään pötköön.
Koiran suurin heikkous oli tänään avokulmaan kepille meno. Ei löytänyt keppejä hallista ollenkaan... =) pituus vaan kovin väärinpäin siinä oli houkuttava.
Koulutus oli meidän pienen seuran pienimuotoinen SM-ryhmän valintatilaisuus, valinnat teki Niinu. Päästiin ryhmään mukaan. Leevillä treenailen ryhmässä niin kauan kunnes Into on sen tasoinen ja ikäinen, että on järkevää siirtyä treenaamaan sillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti