sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Aamutreenit 17.10, Into

Hallilla Inton kanssa ja ohjelmassa keinu sekä kepit. Alotin keinulla ja edelleen samalla mennään, että keinu laskee minipöydälle jossa pehmike ja palkka keinun päässä. Ihan ok menoa, alkuun vallan hienoja ja vauhdikkaita suorituksia. Mihin oli jopa tyytyväinen! =) Sit lähin kokeilemaan hiukan sivuirtoomista ja taaksejättäytymistä, hyvin veti keinun päähän saakka, mutta tuli sivusta alas. Ei hyvä! No, yksin kun treenaat oli keksittävä jotain muuta kun apupalkkaajaa ei ollut. Laitoin toisen lelun keinun päässä olevan lisäksi eteen ja homma ok! =) Sit rupesin ahnehtimaan...kokeilemaan, että mitäpä jos lelua ei olekkaan keinun päässä vaan vasta kun on laskeutunut. Ei toiminut. Kerran tuli, mut seuraavilla tökkäsi matkanteko. Palasimme heti vanhaan ja kaksi toistoa enään niin, että keinun päässä taas palkkaa ja hyvin tuli.

Kepeille (kuja) alotin hetsaamalla, että missä kepit ja helvetin hyvin tietää mikä on silloin homman nimi! JES! Haki aivan loistavasti avokulman (90 ja jopa vaikeempi) olin kummalla puolella koiraa tahansa ja nyt alkaa selkeesti käyttämään omaa päätään ja kehoaan, malttaa siis hidastaa sisäänmenossa jotta pystyy kunnolla kääntymään suorittamaan kujaa suoraan ja kokonaan. Sis. menoa avittamassa mulla on verkko, ei muualla. Palkkaus on vaan huonoa tälleen, kun treenaan itekseen, joudun menemään heittopalkalla ja se näkyy koiran keppien loppusuorituksessa. Odottaa selkeesti lentävää lelua. =)
Sit toistoja vielä umpikulmaan, mikä on ollut selkeesti vähemmällä treenillä, noloa myöntää. Mutta, niinhän nää koko kepakot on on ollu vähäsellä treenillä.
Hyvin sinnekin, mutta alotin paljon paljon loivemmasta ja päästiin kyllä lopuksi jyrkentämäänkin. =) JES!

Sit pari toistoa vielä loppuun yhen tolpan kierron kautta umpikulmaan, eli ei suoraan aina vaan kepit. Ihan sairaan hyvin haki. =) Jes! Kyl tää tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti