keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Mökkielämää 5.7 ->

Ollaan taas tää viikko mökillä ja koirat on olla möllöttäny. Ei niitä huvita ees ulkona olla, kun on niin lämmin. Intolla tehty VÄHÄN keppejä, ei mitään suurta hurraamista tai kehitystä. =)Positiivista on, että nykyään lelun/remmin repiminen on sille The Juttu! Kuumuu jopa, eli vie keskittymistä! Agirodussakin repi remmiä sen minkä kerkes, tosin en anna ittekseen sitä tehdä vaan aina ensin tehdään joku temppu tai työ ja sit vasta. =)

Tänään (ke 7.7) kyläreissulla käytettiin pojat samalla uimassa. Into on ihan seko!! Se lasten kahluualtaassa veden kiinniotto sekotti sen pään alkukesästä. Se painaa kun seko veteen ja alkaa loiskimaan (tassulla loiskuttaa vettä ja haukkailee sitä loisketta kiinni) ja ei kuule ei nää mitään muuta kun veden loiskeen. Jos on keppejä tai risuja hakee niitä. Ellei olis remmissä menis piiiiiitkälle. Tänään Marko uitti sitä silleen et meni itekin veteen ja Into intoili. Repi kaisloja vaikkin joutu jo uimaan et jalat ei ylttäny pohjaan. Yhtä kaislaa kun ei saanu irti painu aivan täysin uppeluksiin, Marko kisko sen remmissä pinnalle ja koira tuli kaisla mukanaan pintaan. Olis oikeesti hukkunu jos ei ois ollu remmissä! Seko! Ei voi päästää miten vaan uimaan varmaan ikinä. Jos ei pääse veteen ja muut on siellä...huutaa!

Leevi kun diggaa saunoa ja himassa ei oo saunaa lämmitetty toviin, täällä mökillä vaan, ni se ei oo voinu ängetä mukaan. Tänään lämmitettiin sauna päivällä ja pojat jäi ulos aidan taa, Leevi haukkua räkytti aidan takana niin, et mun oli pakko mennä pästää se...se juoksi täysiä saunaan ja ylimälle lauteelle Markon viereen. =) Oli ihan onskuna ku pääsi kylpee pitkästä aikaa. =)

Hugo taas on ollu pelokkaan olonen tänään ja vielä aiempaa haluttomampi tulemaan ulos. Luulenpa, että on johtunu siitä kun on ollu ukkosta ilmassa, vaikkakaan täällä ei ole rytissy saatikka salamoinu. Ihan pariin otteeseen hetken sato, kerran "kaatamalla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti