maanantai 26. heinäkuuta 2010

Aamutreenailua klo 7.00-> =)

Pakko taas aamulla suunnata kentälle kun tuo ilma on niin lämmin. Kuuma siellä tosin oli jo tuolloin, mutta onneksi ei aurinko paistanut ollenkaan.

Minna oli koiruuksien kanssa kaverina ja aiheena putki-kontakti yhdistelmät. Kuviona aluksi SM-kisoista maksien joukkuekisan radan alku, kepeille asti. Alotin Leevillä ja kylläpä meinasi A vetää puoleensa kun kakkoselle pakkovalssasin + persjättö perään. Ei kuitenkaan mennyt sinne vaan reagoi mun rääkäsyyn. Putkeen jees ja hypylle pyöritys jees, jonka jälkeen haki nätisti A.n. Luotan kyllä näissä koiraan! Ennen keppejä olevalle hypylle yritin valssilla, mutta oma tekeminen oli tuossa niin PASKAA. Ei osunu kohdilleen homma ei sitten millään. Backläpillä meni nätisti, joskaan ei tietty ois nopein vaihtoehto. Niisto kauinmaisen siivekkeen kautta toimi myös kun sitä kokeilin Hugolla. Hugo meni kans pätkän ihan ok. Kontaktit on sillä nyt yhtäkkiä taas hukassa, kun vasta ne oli niin sairaan hyvät!?!

Into teki kuviota kanssa ja pakkovalssiin tuli hyvin kun lelu oli kädessä ja mun ajotukset sen kanssa tossa pakkovalssissa kusee edelleen totaalisesti! Mutta jotensakin rämmittiin siitä etiäpäin. Jäi aika vahvasti heti ton lelukädessä-palkkauksen jälkeen käteen kiinni- katsoi vahvasti kättä ja näin ei oikeen irronnu putkeen vaan tuli perässä. Palkka putken jälkeen oottelemaan valmiiksi ja johan rupes sujumaan. Kierto hypylle pyörittämällä ok. Sit jatkettiin A.n jälkeen, vahvistamalla valmiillaa oalkalla jo heti sivuirrotusta hypylle. Ja sit Niitoa sille keppejä edeltävälle hypylle. Tässä joko hosuin ite tai ??? koira ei oikeen lähteny hommaan mukaan, kieroon kyllä mutta ei hyppyyn. Jälkeenpäin aateltuna teinkin muutes päin v...a koko niistoa sen kanssa taas...###ARGH### mun kanssa!! Tahtoo VALVOTTUUN SÄÄNNÖLLISEEN TREENIN ton pennun kanssa!

Sit koirat huili ja me vaihdettiin kuviota...putki- puomi erottelua....Minna hinkkas ensi lauantaisten kisojen mokakohtaa ja koki kyllä ahaaa elämyksen koiransa kanssa! Eikka vaatii totaali himmauksen ohjaajan liikkeeseen, että hakee kontaktiesteen. Siis putkijarrutuksen tapaisesti. Ei tarvii ees käskyjä kunhan himmaat vaan ite! =) Jos luukutat vaan eteen ja huudat/käskytä mitä, näytät käsillä mitä tai et mitään, niin menee putkeen! Ja lopuksi putkien suut oli aivan puomissa kiinni ja tolla himmaamisella korjais jopa viime tipassa menoaan!

Leevillä tein kanssa niin, että putken suut hivuttautu lähemmäs ja lähemmäs puomia, lopuks oli melkein nousun tiellä, et koira joutu hiukan väistämään. Hyvin valitsi aina puomin! Pelkkä käskytys riittää. =) Tein jopa niin, että tultiin ns. ylösnousun yläpuolelta putken suun ohi kiertämällä puomille ja hyvin meni sekin. Kerran sain sen putkeen, kun tein vahingossa ohjauksen pyörityksen omaisesti, eli koira teki ihan oiken. Mulla on kontakteilla normisti korkea käsi. Hieno Leevi.

Intolle lopuksi kolmen hypyn kaareva suora kuppipalkalla ja minä sivuirroten. Vähän oli kyllä nööks jo! Tulee aina ahnehdittua liikaa, nää treenit kun on ollu hiukka harvassa näiden säiden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti