torstai 1. heinäkuuta 2010

Inton kanssa treeneissä 1.7

Oli Minnan vetovuoro ja hän halusi treenata rataa, ratana oli agirodun Open class-rata (joka ei tosin ihan vastannut piirrosta, sorry Minna! ). Minä treenasin vain Intolla.
Intolla otin alun kutsuna kolmosen takaa johon ihmisnuoli ja siitä putkeen. Meni tosi hyvin, käänty eikä tsiigaillu ansoille. Tosin kakkosen rima tuli alas pariinkin otteeseen. Meillä on nyt ekoja kertoja rimat "ylhäällä" eli siivekkeiden jalkojen päällä. Saatoin myös itse tehdä jotain juuri kun koira suorittaa hyppyä. Putken jälkeen välistä veto, mikä koiran osalta kyllä hyvin, mutta oma tekeminen oli jotenkin köyryistä ja tökeröä =) KAI?! Ei oo videolla ni ei voi tietää, tunnepohjalta mennään! =) Ilman kontakteja kun mentiin, niin matka jatkui seuraavaksi esteille 8 -> tuon "taka-takan" tein kolmella eri versiolla ja kaikilla tuli hyvin, tosin niiden jälkeen olevan putken ulostulossa Into halusi vaan mennä moikkaamaan kentän reunalla olleita treenikamuja. Ekax otin kohdan vetämällä, sen jälkeen valssaamaalla ja vikana persjätöllä kaikki toisaan ok, aina tuli toisen hypyn nätisti yli ja ns. väärän putkenpään ohi hyvin. =) Renkaasta mentiin taas ohi ja matka jatkui putkelta 12. Siitä paineli jostain kumman syystä kovasti ohi, kun lähetin sinne ihan kuin olisi tultu renkaalta. Samoin kerran tuli putken jälkeisen hypyn ohi, mutta itellä meni olettamisen piikkiin tossa. Koirahan on ihan noviisi vielä!!! Tässä laitoin palkan sitten esteen taa kerran valmiiksi ja sama homma uusiksi, toimi!
14 - 15 väliin valssasin ja AINA MYÖHÄSSÄ =( tais vain kerran kääntyä kunnolla, eli ajotus oli itellä ees sinnepäin kerran. =) Hyvin otti tässäkin kakkoshypyn. Voisi nuorella koiralla olettaa ohituksen juuri tällaisissa paikoissa tulevan helpolla. Ainut, että tässäkin niinkuin kutoshypylläkin kääntyminen ei ollut mitään hirmu tiukkaa hypyn jälkeen. Pakkovalssit nyt treeniin... ja ne kaikki muutkin ohjaustekniikat...irtoominen..estehakuisuus...kontaktit...rengas jos olis sellanen matala jne jne.... huh huh paree olla aattelematta.. =) Keppien jälkeisen (keppejähän me ei siiis menty, kun ei osata vielä!) kohdan otin pakkovalssilla, mutta koira oli jo lämmön ja oman ahneuden takia väsy niin ei ollut enään mitään tarkkaa duunia. Tohon olisin halunnu koklaa niiston ja viskyn, mutta joskus toiste treenataan niitä sitten!!!
Lopux lihapullien kera pari keinun päähän juoksua, hyvin tulee, nyt sit laskinkin keinun aika rivakkaan jo alas, kunhan oli päähän tullut! =)
Hieno pentu! Repii lelua tätänykyä missä vaan innolla! =)

Ratapiirros...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti