perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kepsuja jälleen 30.7

Huh huh heinäkuu vetelee viimesiään?! Aika rientää!

Leevillä alotin kepakkohommelit tänään ja ihan hyvihän jannu taas veti. Avokulmaa aika pitkällä etäisyydellä, reippaalla sivuirtoomisella ja verkko sisäänmenoa avittamassa. Näin onnistumisprosentti 100. Näin kyllä liikkeestä, et olis oikonu jos ei olis verkkoa ollu. =) Teki hyvällä draivilla töitä. Tuli joku 10 toistoa jos sitäkään. Nyt väsy ja vetelee jo unta kuulaan. =)

Hugo tokana kehiin ja huh, että vetihän jannu hyvin! Hugox meinaan!! Avoa otin silläkin ja selkeesti pistin ite hakemaan kepit.Hetsasin, että missä kepit, missä... Verkko oli myös sis. menossa sillä apuna. Haki kepit toooosi hyvin, muutamaan ekaan kertaan ei taittunu 2 väliin. =) Sit rupes sujumaan ja pujotteli kunnolla, oikeesti p-u-j-o-t-t-e-l-i. =) Viimeselle toistolle otin verkon pois ja Hugo teki ihan mallisuorituksen! Wau Hugoksi! Nyt häällekii uni maittaa.

Into vikana hommiin ja tuntu olevan keskittymisongelmia. Verkko sisään menoa auttamassa silläkin. Liekkö tullu liikaa kiekkoja, kun joutu oottelemaan vuoroaan. Mahtu mukaan onnistuneita suorituksia ja kämmejä. Enemmän kämmejä, tuli kun vaihdettiin umpikulman puolelle, sisään meni ihan oikein ja nätisti, mutta eipä kestänytkään kun mun sijaintipuoli vaihtu. Tuli kujasta pois puolen välin jälkeen. Huomaa, että ollaan liiaksi hinkattu avopuolta. Hitto, vaikka tiedossa on, et joka treenikerralle pitää tullaa molempien puolien treeniä. No aina pitää kaikki käydä kantapään kautta, että muistaa. Nyt taas varmasti muistaa ottaa molemmat puolet joka kerta. Hope so!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti