lauantai 17. heinäkuuta 2010

Iltatreenit 16.7
Pentu oli koko päivän ollu ku tulisilla hiilillä. Energiaa vaikka muille jakaa. Päivällä tehtii jo sisällä naksun kanssa hommia, mutta eipä tuo enenrgiaa vienyt. Opeteltiin sivulle tuloa, maahan-ylös hommelia jne jne, kaikkea käytiin läpi mitä jo osataan...

Illalla ilma "viileni" sen verran, että aamulla treenamaan menoajatus, muuttui illalla treenaamaanmenoajatukseksi. =) Ja sain kuin sainkin houkuteltua Minnan mukaan kun teema oli niin osuva. Alotuksia...sivuirtoomista... Kuvan mukaisia hommeleita värkättiin. Minä treenasin Intolla ja Leevillä. Into yllätti positiivisesti innollaan ja estehakuisuudellaan. Ajatuksena oli lähteä opettamaan/vahvistamaan ko. tilanteita, mutta hää menikin ne jo vallan hienosti.
1 harjoituksen 3 hypylle jaakoteltiin ja viskyleikkailtiin.
1 hypyn otti aina hyvin! =)
Leevi suikki muutamaan otteeseen 1 hypystä ohitte. Ja kerran jaakotuksesta haki kepeille 2 väliin, korjasin hypyn kautta välittömästi ja jaakotuksesta (tai no sylivekki pikemminkin siitä kulmasta) edelleen, sit ok.
2 harjotuskin oli Intolle selvää pässinlihaa. Pentu liikku niin ripeesti et ekalla kerralla mulla kusi ajotus kolmoselle ihan tyystin, valssi siis! =) Leevi tuli ohi taas ykkösestä. Toi oli agirodussa Hugolla toi alotus ja sillon olis pitäny lähettää koira ykköselle kakkosen kupeesta....Sit kuviossa kikkailtiin vähän muutakin, putkijarrustusta...putken jälk hypyllä päällejuoksu ja sen jälkeiselle taaksetyöntö ja sit poispäinkäännöksellä josta putkeen ja välihypyn leijeröinti...
Vikassa kuviossa pentu tuli ekan hypyn ohi kerran, kun en muistanut kävellä asemiini oikeaa reittiä ja oli lelu kädessä. Lelu taskuun ja homma ok, vaikkakaan en edelleenkään muistanut kävellä oikeaa reittiä. Lopux otettiin nyt ekaa kertaa Intolla rengasta kun seuran rengasta ei saa ihan matalaksi. Kutsuna otettiin niin et Minna piti koiraa ja minä kuikin renkaassa koiraa kutsuen. Alux tökki, mutta saatiin loppuun kaksi sellaista suoritusta, että ensiajatus oli koiralla mennä renkaasta läpi. =) Kyllä siinä taas oli vauhtia ja räyhäsi mennessään. Ihan lupaavalta näyttää nyt... Leevillä kikkailin myös kuvioissa sitä sun tätä, silleen et sil oli hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti