maanantai 19. heinäkuuta 2010

Aamutreeniä maxien SM hyppyradalla 19.7Treenasin kaikki pojat. Hugolla ei ekax ollu tarkotus tehdä mutta teinpä kuitenkin ja hyvinhän sekin kulki....
Leevillä tosin alotin ja hyvin jäin noiden 6 esteen taa oottelemaan. Oma ajotus tosin ja sijaintikin kusi ekaan kiertoon lähettäessä. =) Nouudemman kerran yhden hypyn takaa lähtien liikkeelle, nyt ok. Niistoon 8.lle koira ei ensin kunnolla lähteny, mutta oman tekemisen korjaamisella paljon parempi. Haki ekalla kepit hyvin aika ylhäältä, mutta noi jyrkkää päällejuoksua ei kestänyt kun itsellä ei ekalla ollu vastanen käytössä. Kun otin vastasen käden mukaan toimi hyvin!! Loppuosa radasta koira veti sairaan hyvin ja varmaan sit itekin tein töitä ihan ok kun kerran toimi. =) Välistävedoissa oli niin pitkät välit varsinkin pienelle koiralle että niitä ei tehty perinteisesti puolivalssilla vaan ihan vastasnkäden vedoilla ja tomeralla käskytyksellä. =) Oli kyllä hyvä pätkä! Ja koiralle selkeesti kivaa!!

Hugolla otin kans alun tokaan takaakiertoon saakka ja koira pysy lähdössä hyvin. Hyvä Hugo! Keppejä ei tehty, liian vaikeeta sille. Samoin Hugolla meni kans toi jatko siitä eteenpäin tosi hyvin! Tuli noi vedotkin sairaan nätisti! =)

Intolla alotin homman noilla takaakierroilla ja siitä kepeille lähetyksellä. 7:lle siis niisto-persjättö. Kepeilleä sis.menossa kuppi valmiina ja verkko apuna. Koira toimi hyvin!! Putkelta 9 jatkettiin ja hyvin pinko kaikki läpi. Kupilla palkkasin ja irrotin 12.sta. Oli vähän hakemista. Välistävedoissa tehtiin tovi töitä, kun ei läheteny vastasen vetoihin. Kuinka voiskaan kun ei olla koskaan tehty, no tänäänhän niitä nyt sitten treenattiin. Samoin irtoomista hypylle 15. Lopun tulikin sika hyvin!!! Ja ihan vauhtia oli. 19 valssasin alta pois.
2 toistoa otetiin pumilla.... lopux vielä toi alun suora ja hyvin videoiden jotta pääsin kattomaan koiran hyppyteksniikkaa kunnolla ja ihan hyvältä mielestä näytti. Ehkä hinpun kaukaa ponnistaa hypylle. Rimat siis nyt vain hyppyjen jalkojen päällä, n.10 cm maasta siis!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti