torstai 29. heinäkuuta 2010

Aamukeppittelyä 29.7

Aamusella kujakepit kasaan ja pikku treenit sit. Into oli jo kiekoilla kun näkin mun kasaavan keppejä. Hjyvä, hjyvä! =)No vauhti jannulla oli sit taas niin et ei viittinuy taittua pitemmältä avokulmaan. Jouduttiin vähän hinkuttamaan, ei hyvä! No onnistuneita surotituksia saatiin kumminkin sit loppujen lopux.
Noi kepit täytys saada ny "kunnolla" työalle, ne on itelle niiiiin tärkee juttu,on se tietty ajatus millasselle mallille ne haluan (niille opetellaan menemään joka kulmasta ja HYVIN, et voin luottaa koiraan 100% ja ne mennään vaikka takaperin perskeles!) ja aikaahan työstö vaatii. Kun pääsi ottamaan aina jonkun toiston harvase päivä....

Leevillä ja Hugolla otin pujottelua kanssa. Leevi veti hyvällä draivilla ja hyviä avoon sisäänmenoja jopa ihan 135 asteen kulmasta, 1 toisto taisi tulla samanmoiseen umpikulmaan ja ei ongelmia. =)

Hugo pujotteli kans tosi hyvällä draivilla ja sai palkaksi haukkailla cämppäristä paloja ja oli ihan tohkeissaan. Hakikin kepit hyvin! =)

Intolla kokeilin piruuttaan loppuun mitä sanoo ihan suorista kepeistä ja yritystä pujotteluun oli, aikalailla tosin ajatustasolla, mutta kyllä siellä jotain piilee. Ihan pentunahan tein sillä vedeättämällä hissukseen kuutta keppiä. =) En tiedä juontaako sieltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti