sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kisat Mikkelissä 24.7, Leeville 0-tulos hyppäriltä

Leevillä kisasin Mikkelissä ja meidän radat tuomaroi Martti Salonen. Tämä taisi nyt olla toinen kerta hänen radoillaan ja tykkään kovasti! Rento heppu, radat perusagilityä, jossa joutuu kuitenkin miettimään tosissaan mitä tehdä ja aloitukset on usein hänellä ne radan ehkä haastavin kohta. =)Tuntu, että koirille mukavia ratoja oli tänään, vauhdikkaita, ei sellasta pakkovääntöä.
Meillä agirata alkoi ensimmäisen esteen ohituksella =(. Jätin kyllä mielestäni koiran ihan hyvin, näin sen hyvin ja se minut 2 esteen takaa, mihin olisin tehnyt ihmisnuolen, mutta koirapa päätti ohittaa sen ykkösen. No, ei muuta kuin kipin kapin törkkimään koira takaakiertoon ykköselle ja sama kakkoselle, valssilla alta pois ja matka jatkui sitten puhtaasti maaliin ja meille "reippaasti" alle ihanneajan. Toki koira tuntui hitaalta koko radan...Tulos siis 5/-4.34s. Puomin alastulo oli tosi kiikka kaakka ottiko, mutta virhettä ei tullut. Sekä A.lle että puomille tein persjätöt. Muutama valssikin tais olla ihan kohtuu ajallaan radalla, mä alan hiukan oppimaan. =)Keinu oli saatanan hidas! =(
Hyppäri oli pullollaan suoria putkia ja sisälsi myös yhden loivan piiitkäään kaarteen johon siis lähdettiin U-putkesta ja sen jälkeen oli pituus sekä hyppyjä jne...
Koira oli taas lähdössä ihan vamppi, en voinu jättää sitä ollenkaan ku näytti et tulee ykkösestä ohi. Teimme siis yhteislähdön. Valssi muurin jälkeen ja siitä kepeille, ei ees kattonu putkeen. Valssi keppien jälkeen ja nyt putkeen 4. Sit rinta rinnan juostiin hyppykaarta ja ei mulla ees ollu millään lailla kiire. Valssi 8-9 väliin sekä 9-10 väliin, persjättö 11-12 välissä, valssi putken 13 jälkeen josta ei ollu mitään hyötyä vaikka kuinka ajoissa aloitin. =) Eihän koira sitä nää putkessa ollessaan ja mä unohdin tehä putkijarrutuksen, vaikka tutustumisessa tämän tein ja huomioin. Pitkälle siis ampu putkesta. Sit taas putkeen ja pieni työntö 15.sta ja taas valssi 17-18 väliin ja lopux ns. vastaan ottamaan 19 taa. Omat valssit oli ihan ok mallilla, ei mitään täydellsisä nyt kuitenkaan ajoitukseltaan, mutta yritystä oli! =) Tulos 0/-5 ja risat, sijoitus 11/31.

Mutta nää on taas näitä, et mä en osaa iloita noista. Mä oon tosi epäreilu näillä aatoksillani koiraani kohtaan, mutta haluan agilityltä enemmän. SITÄ TUNNETTA, menoa veitsen terällä, vauhtia!! Leevi taas teki varmasti parhaansa ja olihan tuo nolla, mutta silti... Toivo kai saa että tuo koiruus liikkuisi ripeemin/määrätietoisemmin?! =)
Haasteena tämä otetaan silti, koira kun ei anna anteeksi mitään ohjauksellisia mokia tai ei sitä palvelevia ohjausvalintoja. Mun on vaan opittava ohjaamaan sitä niin ettei sen tarviis hidastella missään, koska Leevihän EI etene kokoajan täys hullu nelivetopäällä. Parempaan suuntaan olla menossa kyllä kokoajan.... Kylä mä viel ite opin ja saan tosta koiruudesta KAIKEN IRTI, joku kaunis päivä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti