maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hugon fyssari ja Intolle pikku treenit ti 6.4

Elikkä Hugolla oli fyssari tänään Hyvinkäällä ja rentoutumisesta ei meinannut tulla mitään kun kylpylällä oltiin. Niin suuri hinku olis ollu uimaan. No, saatiin koiruus kumminkin käsiteltyä. Mitään suurta ei ollut, vaikkakin pelkäsin hiukan olevan. Ns. normi jumeja lavoissa, selässä ja etujaloissa. Etujalkojen jumit aukeni/liikkuvuus parani jo tuolla käsittelyllä. Mutta, uudestaan mennään reilun viikon päästä. Silloin pojat pääsee uimaan ennen käsittelyä, niin voipi olla että olisvat rennompia hoidon aikana. =)
Leevi tsekattiin vaan pikaseen ja todettiin, että hyvä käsitellä sekin. Eli seuraavalla kerralla hoidetaan molemmat pojat.

Inton kanssa kävin hallilla fyssarikeikan jälkeen ja ohjelmassa oli pikku kuvion tekeminen...suora putki-hyppy-U-putki josta taas hyppy ja pussiin. Sit sama homma toisin päin pussi-hyppy-.... Heppu meni loistavasti molemmat kuviot ja pystyin jättämäänkin sen istumaan alkuun. =)
Sit otettiin piimeetä putkikulmaa muutaman kerran, molemmat puolet, niin suoraan kuin U-putkeenkin. Ei ongelmaa.
Sit lähetystä U-putkeen ja leikkaus päälle. Ei oikeen meinannu ekax onnaa, oma vauhti kun tyssää, niin tyssää Intokin meno.=) No, saatiin onnistumaan kumminkin kuin vein palkan valmiiksi putken ulostuloon, mutta putken sisälle kumminkin.
Sit poispäinkäännöstreenit niin, että käännöksestä putkeen. Suht ok, ohjaustekniikkatreenit jatkuukoon kuitenkin.... =)

1 kommentti:

  1. Voi jösses Into on jo etevä. Iitu tekee jopa ihan yhtä hyppyä yksittäisenä ja menee putkeen, jos tietää että toisessa päässä on palkka valmiina :D Me on vissiin oltu vähän laiskoja..

    Marianne

    VastaaPoista