lauantai 6. maaliskuuta 2010

Treeneissä!!!??!! =) 5.3

Siis oikeesti, treeneissä oltiin! Leevi on liidelly viimex tammikuun lopun Jau:n kisoissa ja Hugo Rannikon valkussa 5.2. Tällaisen pikku tauon se viheliäinen kennelyskä aiheutti. Mutta, hyväksi varmasti kaikille. Pojat sai nkaipaamaansa taukoa ja itse osaan taas arvostaa, että saan harrastaa ja näinkin ihanilla otuksilla mitä mulla on. =)

Oli mun veto ja harjoituksena oli erittäin yksinkertainen kuvio...3 hypyn verran suoraa luukustusta toisella pitkällä sivulla ja putki loivalla uulla hallin päässä, puomi toisella pitkällä sivulla ja toisessa päässä 1 poikittainen hyppy. Kepit puomin vieressä.
Harjoituksessa meille olennaiset jutut kontaktien treenaus Leevillä. Ensin luukutusta puomilta putkeen ja itse leijeröin esteitä niin paljon kuin pystyin. Kontaktit jees ja koira haki suoraan eteen. JEE! Sit pitikin puomilta kääntyä kepeille...suoritti loppuun puomin, mutta ehkä hiukka hidas. Oli jo harjoituksen loppupuolella et parhaat paukut pois. Eikä treenattu kauaa!! Toisessa päässä puomilta viistolle hypylle poispäinkäännöksellä. Tökki. Ite ohjailin jotenki päin p:tä. Koira kerkes pyöriä ja hakea väärää hyppyä. Näin jälkeenpäin aateltuna, keppien leijeröinti oli turhaa, kerkesin liian pitkälle ja näin sylkkäri olis ollu oikee ohjausvaihtoehto. =) Mutta pp käännös on edelleen treenilistalla, koska on treenattu sitä tosi vähän ja hakusessa on. Six se oli tänäänkin listalla.

Hugo veti kans innolla ja teki hyvät kontaktit. Muistaa vaan käskyttää viime tipassa ja aika tomerasti. =) Hugon pp toimi. Sekin kesti leijeröinnin, kun oli puomilla. Ihana otus!! Koominen agilitykaveri. Pitää ilon kyllä yllä treenatessa ja muistuttaa siitä että on turha ottaa liian vakavasti. Hugo ei ainakaan ota. SE PITÄÄ HAUSKAA! Voi miksikä se onkaan kehittynyt tässä vuosien mittaan. Tulee ihan kyynel silmään, kun muistelee sitä alotusta Orimattilassa. Hugo niin rakastaa aksaa tänäpäivänä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti