tiistai 23. maaliskuuta 2010

Pitkästä aikaa tiistai-treeneissä 23.2Treeneissä joo, Minnan veto oli tänään, mutta taas mentiin mun harjoituksella. Kiva minulle, että Minnalle kiitos! Minnalla ollu hoppuva, ettei oo kerenny harjotuksia suunnitella ja mullahan niitä riittää ja lisääkin pukkaa kokoajan. =) Tänään tehtiin lauantain kisoista pätkää ja samoista kisoista Minnakin olis harjoituksen halunnu tehdä. Mutta nyt itse treeneihin...

Hugolla alotin, ei keskittyny koira juurikaan. Omat ohjaukset tökki, sössiskelin siellä täällä jotain. No, mahtu sinne onnistunuttakin pätkää mukaan. mm 8-11 ohjattuna keppien puolelta. 7-8 oli Hugon kanssa haastavaa, tuppaa hakeutumaan selän taa ja kun joudut varmistella tuloa olet myöhässä 8:lla pakkovalssissa.
Koira vaan on kovasti ruvennut haukkumaan mennessään ja haittaa molempien keskittymistä. Hugo on nyt myös kieltäytynyt hypyistä...mm. takaakierroista niin paljon, että olen huolissani, onko koira kunnossa. Taidan varata ajan fyssarilta...Nyt BOT-kuurina ja jospa sais varattua aikaa uimalaankin.

Leevi oli aikasta persreikä alux. Jouduin vallan menettämään hermoni ja panna sen pelin poikki. Autto ja koirakin rupes hommiin, mutta liian kauan taas kattelin tota touhua.... Keppejäkin koira kulki nenä maassa nuuhkuttaen -hiiren jälkiä. Kirosana! =)
Aikamme pulattua erinäisiä kohtia rupes homma siis pelittämään ja rupes onnistumaan baclapistä kepeillekin meno. Ja hyppyjen leijeröinti koiran pujotellessa. =)Leevilläkin oli sujuvaa toi 9-11 keppien puolelta. Kisoissahan tein toiselta puolelta...
No perjantaina Rannikon valkku, toivottavasti koira ois motivoituneempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti