perjantai 12. maaliskuuta 2010

Normi perjantai treenit 12.3Minnan veto, mutta Minna päätti ottaa treeniksi mun tekemän 30 esteisen radan joka pohjautu yhteen Niinu koulutuksen radoista. Haastetta riitti monessa kohtaa ja sairaan kiva treeni vaikka ite sanonkin!
Hugon kanssa painittiin alussa sivuirtoomisen kanssa. Ei onnannu, persjättö käyttöön. Ei hyvä sekään, kun ei tullu ajallaan. 5 paras oli pakkovalssilla jatkon kannalta, leikkaus sit 6:lle. Ensin yritin irrottamalla putkeen, mutta jatkosta tuli Hugofutista. =)Hugo teki muuten treenin alussa monta kertaa A.lle sika hyvät kontaktit!! =)Poispäinkäännökset 12 ja 16 oli tosi hyvät! Eka yritin valssia 11 ja 12 väliin, mutta Hugo tuli 11 niin herkästi ohi ja jouduin varmistelemaan sitä, niin valssi oli auttamatta sairaan myöhässä. Leikkaukset toimi Hugolla tänään hyvin kans. Putkelta 21 putkeen 23 ohjasin jotenki ihan pöllösti alux, mutta onnex treenikamuilta saa hyviä neuvoja ja asia korjaantu pienellä vekkauksella.

Leevillä otin alussa kerran sivuirrotuksen palkalla ja sit tositoimiin. Alku jees sivuirrottamalla ja valssi 2-3 väliin. Pakkovalssilla putkeen 5 ja leikkaus hypylle 6. Tähän katkesi matka alussa muutamaan kertaan kun Leevi haki hypyn 6 taakse oikeelta. Ohjasin leikkaukseen varmaan liiaksi poispäinkäännöksen omaisesti kun ajatuksena oli kääntää paremmin. Taka-taka ok, ja puolivalssi hypylle 8 ja A:n ohjasin oikealta. Poispäinkäännöksissä on Leevillä hiottavaa tällä hetkellä ja siksi tämän radan innoissani tuossa muutama viikko sitten teinkin. Toki ne tänään onnistui jotenkin. =) A:lla (este 25) oli aluksi kauhia hoppu keretä tekemään valssi sen jälkeen, kun halusin ohjata A.n sen oikealta. Asia korjaantu sillä tosi hyvin, kun tein putken 23 jälkeen persjätön jolloin olin jatkon kannalta paremmin sijoittunut oikealle, kun koira tuli ulos putkesta 24, tästä sain hyvin koiran ohjattua A:lle ollen jo A.n sivulla. Leevi kun hakee kontaktiesteet hyvin! Loppu ok, kokeilin myös kepeilleviennin leijeröimällä 2 hypyn. Leevi oli muuten aikasta vauhdikkaalla tuulella! =) Toivottavasti tälläinen motivaatio ja vauhti pysyy yllä jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti