perjantai 19. maaliskuuta 2010

Leevin kisat KKK 20.3

Tuloksena 2xhyl. Ekaradalla hyllytettiin 3 viimeselle esteelle. Koira luki A.n jälkeisen elämän loppusuoraksi, kun siinä oli rengas - muuri ja siellä takana vielä linjassa hyppy, mutta muurilta ois pitäy tulla välistävetoon..... ja mä vaan näin et se pinkoo enkä tehny mitään. =) Ei myöskään tällä radalla tullut puomin jälkeiseen ohjaukseen ollenkaan (pp.käännös). Meni kyllä oikean esteen ja haki sitä hyvin, mutta laskeutui täysin väärin alas. Koira tuntui myös tuon radan alkuosion, A.n jälkeistä osiota lukuunottamatta, hitaalta.

Tokaradalla koira oli myös aika perästävedettävä. Siellä putkesta hypyn kautta avokulmaan ja kakkosväliin. Piti vekata hypylle mutta en sitä tehnyt. Hylly tuli myöhemmin, kun koira ei taaskaan tullut ohjaukseen (sylkkäri) ja oma tekeminenkin siinä oli ihan perseestä... Leevi luki homman työnnöksi vaikka piti tulla minua kohden.... Liekkö itellä ajatus jo liiaksi eteenpäin.
Etenemät oli Risto Ojanperällä meille kovia 3,7m/s ja hyppärillä 3,9m/s, me ei koskaan olla ylletty VIELÄ sellaisiin etenemiin.

Tuntuu taon jälkeen kusevan tää homma tosissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti