perjantai 19. maaliskuuta 2010

Juha Oreniuksen koulutus Mänts:n hallilla 21.3Hugolla osallistuin koulutukseen ja oli taas ihan innokas koira. Tosin alku vallan hävettää, kun koira ei pysyny ollenkaan paikallaan saatikka keskittyny. No, pienien pulailujen jälkeen päästiin tositoimiin... 2 niisto ok, kolmoselle pakkovalssi välillä ajoissa ja välillä vähemmän ajoissa. Hankaluus tossa kohden oli putkeen 4 saanti. Joko vauhdin puolesta tökki et koira kyseli tai sit haki hyppyä 6 väärältä puolelta.
Seuraava kohta minkä aattelin olevan meille vaikea oli hypyn 6 jälkeinen valssi et saan koiran keinulle. Ja paskat, ei se ees kattonu keinulle kun teki valssin ajoissa ja oikein eteenpäin liikkuen. =)
Tuskaisin kohta itelle oli 8-9, koira haki putkea 10 kokoajan. Mä en saanu siinä ohjausta millään hyväksi. Jos sain putken ohi, koira käänty hypyltä väärään suuntaan. Harjoiteltavien juttujen listalle siis... Takaakierrot tökkii myös Hugon kanssa. Oli siis meille sikahyvä treeni! Mä oletan sen lähtevän kiertoon, kun Leevi hakee ne paljon paljon paremmin. Muuten ihan ok setti. Ihan nollilla ei päästy rataa vaikka yritettiin, kämmi tuli juuri tuolla 8-9 välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti