maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hau:n kisat Purinalla su 4.4, molemmat pojat

Leevi starttasi ekana ja sillä ei ollut mitään vaikutusta motivaatioon. Koira oli oikein todellinen Leevi Liimanäppi!! Mä jaksa enään! :`( En tiedä johtuuko minusta. Oonko jatkuvalla syötöllä niin epälooginen sille, että se ei tiedä mihin mennä ja etenee siksi varovasti. Jokainen Leevi- tai "tässä"-käsky on sille varmaankin liikaa.
Eka rata oli hyppäri ja aika kiepusta taas ja ei kyl six sopinu meille sitäkään vähää. Leevi teki ihan tiukat käännökset, ainoostaan yhdessä kohtaa laskeutu väärin. Itseasiassa kohdassa missä arvasin näin käyvän ja lukevan ohjauksen viskyleikkaukseksi kun kyse oli pyörityksestä. Radalla oli 5 kohtaa missä pyörittää tai mennä niiston omaisesti. Pakkovalssit ei onnannu kun laskeutuminen olis ollu hutisuuntaan. Radalta tuloksena 0/+2,30. Etenemä 3,39m/s.
Agiradalla jatkui samainen meininki..tahmatassuilu. Alku suht ok ja itelle pointsit siitä, että valsseilla mentiin. Kepeillä koira hompsuili ja sen jälkeen tuli hutimutkaa kun piti mennä A.n alla olevaan putkeen ja koira hiukan liikaa haki A.ta ja kävi seläntakana. No, nipin napin selvittiin. Loppuun tassut liimattuina hiekkaan.
Tulos 0/+3,76. Etenemä 3,16m/s. Hmmmmmmmmm =( Monta asiaa olisin varmasti voinut tehdä toisin ja näin saada koiran ripeemmäksi, mutta ei nyt omin avuin aukee itelle että miten.

Hugo oli tapansa mukaan innokas ja sitä myöten myös tapansa mukaan ei niin kuuliainen.=) Mutta ei haittaa, pääasia et tekee innolla hommia!! Mun vaan pitää oppia ohjaamaan sitä, vaatia kuuntelemaan ja hiukan opettaa reagoimaankin ohjauksiin. =)
Hugolle tuli molemmilta radoilta HYL. Ekaradalla aivan käsittämättömässä paikassa ja käsittämättömällä tavalla. =) No, oma moka tuokin, kun en hansakannu TARPEEKSI putken jälkeen. Mut eipä kyl koirakaan reagoinu ollenkaan. Pälyili vaan että mihinhän sitä sinkoon. Oikeesti ja bongasi sieltä jostain putken ja eiku sinne siis. =) Mä oikeesti repesin nauruun siellä radalla, oli se niin koominen veto.
Tokaralla sössi tuli samaan paikkaan missä Leevinkin kans meinas tulla. Kohta mitä pelkäsinkin Hugon kohdalla. En taaskaan ollut tarpeeksi tarkka ja valssi myöhässä. Sit myöhemmässä kohdassa Hugo teki taas temput eikä reagoinu mihinkään. Pälyili vaan ympärilleen ja paineli kybällä omille teilleen. Ohittaen yhden esteen taas kunnolla. No, hyllyhän se oli jo tota ennen, mutta...
Sit mulle tuli hepuli, loppuun painettiin niin kybällä, mä metritolkulla koiran edellä ja jätin sen puomille taakseni suorittamaaan kontaktin itekseen vahvalla "ota"-käskyllä ja hyvin teki. A.lle jäi taas radan keskivaiheilla patsastelemaan.

Mulla on tällä hetkellä sellainen tunne, että mä suunnittelen nuo ohjaukset ym. ihan jollekin toisille koirille. Irtoovammalle ja nopeimmalle. Siis varmaankin jollekin haavekoiralle. =) Omat ei ainakaan mun metodeilla toimi. =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti