sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Torstaitreenit á la Mia H. 28.5

Mian veto siis, treeninä soveltaen eräs ykkösten kisarata (18 estettä) Kirkkonummen kisoista tammikuulta. Kiva treeni! Nyt nää kirjottelut tulee vähän jälkijunassa et ei taas meinaa muistaa.... =)

Mut Leevin kans tais mennä hyvin. Päästiin rata alusta loppuun kerralla. Alku oli meille kisoista tuttu ja ohjasinkin se erilailla kuin silloin. Toimi näinkin.....
Hugon kanssa mentiin kans ihan onnistuneesti. Tosin joitakin paikkoja jynssättiin kun, koira ei irronnu tai piti saada käännöksiä pienemmäksi, ajoissa kerrottua suunta ja tässättelyt pois. No niistä ei kokonaan Hugon kanssa pois päästy, mutta ne vaihdettiin kutsuksi Hugo. =)
Paljon oli hyvää..poispäinkäännös, muutama leikkaus jne =) Kisat kutsuu pian taas.
Sit lopux kokeilin ohjata Minnan Eikkaa ja aika hyvin meni sekin. Kannustettava ötökkä. =) Leikkaukset ongelma, mikä tiedossa, mut rupes toimimaan ja pp.käänöskin meni hyvin. Keinun suoritus loistava! =) Taidettiin päästä toisella tai kolmannella yrittämällä rata alusta loppuunkin. KAI? =) Tuli muuten myös todistettua, et käskyillä ei oo koiralle mitään merkitystä! Minnalla ja mulla on ihan eri käskyt ja mun käskyillä mentiin Eikan kanssa, toimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti