tiistai 5. toukokuuta 2009

Kepakkotreeniä 5.5

Käytiin vähän kepittelemässä..... Tovereina Minna koiruuksineen.
Kuvioina viime kisojen molempien ratojen kepeille viennit kaikilla mahdollisilla tavoilla. :)
Ekax A radan vienti vain kahden keppejä edeltävän hypyn kautta. Suoraan hyppyjen oikeelta lähettäen jees, jos jäit ohjaamaan keppejä oikeelta. Takaaleikkausta ei tästä kulmasta kestäny heti, saatiin kyllä onnitumaankin. 
Myös valssaten 1 hypyn jälkeen. Onnistu vaikka tie ei ihan loogisin. Eli siis itse oli hyppyjen vasemmalla puolella. Myös valssaten 2 hypyn jälkeen jees. Tästä pääsi hyvin leikkaamaan. Tosin kisoissa olis varmaan vauhtia ollut tässä vaiheessa paljonpaljon enempi, että se valssin onnituminen? :)
Toinen kuvio B radalta, alotin samalla tavalla  minkä tein kisoissa, eli ulkokautta kierrättämällä. Nytkään ei oikein kuunnellu. Ilmeisesti ei Leeville kovin looginen juttu. Toistoilla saatiin onnitumaan. Sit valssilla onnitu kans vaikka itelle kepit tuli yllättäen nenän eteen. Myös sylkkärillä onnistu tästä kepeille meno ja siihen sit takaaleikkaus päälle. :)
Leevillä otettiin sit kans vähän puomia naksuttamalla kontakti.

Hugo teki muuten kaikki samat jutut kun Leevi!!  Oli intoa kepitellä. Välillä vähän hakemista mut editytty on taas!! Hakemista lähinnä jos ohjaan vasemmalta puolelta kepit. :)) Sit Hugon kans otin kontakteja "ota" hommalla. Koira kyl tuntuu tietävän jutun, mut maltti välillä puuttuu. :)
Vielä jokunen viikko treenataan ahkerasti ja sit lähetään Hugonkin kans taas kisaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti