perjantai 15. toukokuuta 2009

Treeneissä 14.5Tänään oli Leppälän Tarjan vuoro tehä treenit ja hänellä oli kaksi eri versiota yhdestä radasta.
Oikein passeleita harjotuksia meille, kun oli noita kontakteja tyrkyllä. Ja hyvät kepakkokulmat! =)
Tänään alotin Hugolla. Intoo tuntu olevan ihan sikana! Haukkua räkytti mulle vaan nenän edessä?!? =)
Sit kun taas muistas miten meni, vaikeeta kun treenaa kahella koiralla.....
Mutta ekaradan alku tais mennä ihan hyvin. Mutta 6 hypylle Hugo ei meinannu irrota millään. Tässä vissiin hinkattiin.
 Ekakerralla paineli puomille vaikka huudsin pää punasena TÄSSÄÄÄÄÄ! =) Sit kun rupes ees tulemaan keppien suuntaan, sisäänmeno oli sille suunnattoman vaikeeta, kun oli ite ns keppien väärällä puolella ohjaamassa. Tässä pulattiin ja sit otin valssin kanssa (siis 7 jälk) ja koiralle paljon helpompi näin. Hugo irtoo kivasti putkiin nykyään, siksipä rupesin kikkailemaan ja meninikin sen kanssa linjan persjätöllä mikä näkyy yläkuvassa. Tosin en ollut tarkkana koiran putkesta tullessa ja veti ohi hypyn 10. Mut HIENOSTI jätkä irtos putkeen kepeiltä! =) A.n alla olevaan putkeen viennit oli helppoja Hugolla vaikka toisin meinasin.
Toinen harjotus oli alotukseltaan taas meille haasteellinen ja Hugohan paineli ekalla sinne A.lle kun lähettiin koiran kanssa liikkeelle  yht'aikaa. Homma parani kummasti kun menin X.n(pun) kohdalta lähettämään koiran liikkeelle ja en oikeestaan edennyt siitä mihinkään ennekuin näin koiran kuuntelevan minua ja hakevan putkeen! TOIMI! =) 4 hypyltä koira oli vietävä putkelle ja kepeille meni ihan SAIRAAN HIENOSTI ja pujotteli loppuun!!! Hugo ei olekkaan toivoton tapaus! =) Loppu meni vissiinkin aikasta jees. Taas lopux erillinen putken kautta kepeille meno ja iltaruoka palkaksi. Sama käytiin duunaas eilenkin, mut hypyn kautta.
Sitten Leevi ja eka rata-> alku ok, mutta pitkästä aikaa juolahti mieleen kokeilla "taka-takaa" persjätöllä. Koira ei oikein muistanu juttua vaikka talvella toimi ihan ok. Pikkusen tuli pitkä tie. Putkea rupesin varmistelemaan ja oma linja valu ihan liian pitkälle ulos ja näin koira kokonaan ohi putkesta. Eiku uusix. Leevin vein poispäinkäännöksen omaisesti 6 ja 7 mainiosti ja tosi hienosti kepeille! Siitä hyvin putkeen ite mukaan ja 10 niin et ite kuljin 10 oikeelta ja siitä hyvin koira haki putken! Loppu jees!
Toinen harjotus alko Leevillä loistavasti, lähti vetoon mukaan hienosti. Ei yhtään himoinnu A.ta. Sama kuin Hugolla putkelle sai saattaa ja kepeille aivan loistavasti hänkin! Tää harjotus meni muutenkin Leevin kanssa mielestäni kokonaisuudessaan hyvin. Niin kokeilin myös kestääkö edistämistä tossa kepeille viennissä ja vastaus oli et EI. Koira täytyy lähettää sinne / antaa menna ite edellä!
Lopux Leevillekin iltaruoka keppien jälkeen, mutta sinne mentiin vähän haastavammasta kulmasta. Ton hypyn 3/11 käänsiin siivekkeet A.ta ja putkea päin ja siitä avokulmasta kepeille. A.n puoleta ohjaamalla ei koira toiminu. Jälkeenpäin tajusin, et olis pitäny ohjata koira kepeille vastasella, näin oma rintamalinja olis ollu oikein. Nyt käännyin varmasti itse jo liikaa oikeelle ja siksi koira haki toka tai muuta väliä. Mutta vaikeutinpa hätäpäissäni sitten harjoitusta lisää ja kas kummaa koira toimi! =) Nyt mentiin putkeen nro 9 siitä hyppy 10 ja sit tuo poikittain oleva hyppy ja kepelle avokulmaan. Itellä tässä tuli sitten vielä takaaleikkaus päälle kun ohjasin nääs tuolta putken ja hyppyjen välistä ja koirahan meni! Sisso! Oli ihan hyvä päivä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti