torstai 21. toukokuuta 2009

Kisat Ojanko 21.5


Radat sinnepäin yllä....
Kisoissa jälleen. Tänään oli vähän eri meininki, kun tiistaina. Onnex!
Mua jännitti ihan sikana, latinki oli kova. Yökin meni kovasti unia nähdessä, tosi rauhatonta.
Tänään ainakin ekan radan, mikä oli hyppäri ja kiva sellainen, rataatutustuminen oli mielestäni hyvä. Otin asioita hyvin huomioon, niinkuin pitikin. Tosin yhteen kohtaan (7.lle) suunniteltu takaaleikkaus minkä tein, ei tuottanut ihan sellasta tulosta kuin meinasin, koiralle aika pitkä tie ja joutu tässättelemään. Saatto olla myöhänen leikkaus, koska toisessa kohdassa toimi loistavasti (10). Mutta esteen nro 11 jälkeinen valssi oli myöhänen ja joudun tekemään tosi vahvan haltuuoton. Leevillä oli selkeesti parempi päivä tänään, liikku kivasti. Kepeille menon sössin, kun muutin suunnitelmaa kesken radan ja oma linja jäi liian "lyhkäseksi" ja koira haki kepit väärältä puolelta, kun en kerenny/nähnyt keppejä törkätäkseni koiran eka kepin oikeelle puolelle.
Agirata kaatu kans kepeille. Haastava vienti jälleen ja kun rupesin varmistelemaan työnsin koiran väärälle puolelle ekaa keppiä. ###***### =) Jatkos en kyl varmistele, oli vienti millanen tahansa!
Keppien jälkeen juolahti mieleen, et kun tää meni taas näin, ni nyt tehdään sit aikaa ja mennään riskillä. Tuloksena vauhdikasta menoa ja puomin sekä A.n alastulokontakteilta vitoset! Kannattiko?! =) No täytyy myöntää, et en kyl rataan tutustuessakaan ottanut kontaktien alastulojen varmisteluja huomioon /suunnitteluun mukaan! Tälläkin radalla takaaleikkaus toimi ja koira irtosi hienosti vähän niinkuin "pimeeseen" putkikulmaan. Toisin kuin Porvoossa!?! Olen tyytyväinen päivään, kun vertaa näitä ratoja tiistaisiin.=)
Jatkossa treeniin johdomukaiset kontaktit ja kaikenlaiset "haasteellisemmat" keppikulmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti