keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Porvoon iltakisat 19.5.Justiinsa juu ja jetsulleen. :) Eka rata suht ok. Ainut vaan et hylsy kumminkin! :( Se johtu ihan omasta mokasta, mikä ois pitäny tajuta jo rataan tutustuessa, mutta ei. Kaitpa nää kaikki mokat on tehtävä ennen kuin oppii muistamaan/tajuamaan.
Koiran lähetin siis A.lta U-putkeen lähempään päähän viistosti, mistä matka jatkuu suoraan taakse koiran tullessa ulos toisesta päästä. Eihän koira voinut tätä tietää mennessään putkeen, kun ei nähnyt laisinkaan mihin minä jatkan matkaa. Menin suoraan putken alapuolelle kutsumaan koiraa (sen sijaan, että oisin hakenut sen putken suulta ja olisimme saanet tod.näk. nollaran :)) , eihän se mitään kuulee putkeen vaikka kuika kutsuu ja näin kaartaa putkesta sinne missä mamman näki viimex ja kun sitä ei näkyny missään heitti uuden rundin putkessa! =) HYL! Sit ainakin yhessä kohdassa koiran eteneminen hyytyi, kun ei saanut selviä merkkejä mihin mennään, samaisessa kohdassa kaarrokset liian pitkät. Noita samalaisia kohtia on nyt ollut kisoissa ja minulla ei oikein ole työkalua millä ratkasta tuon sujuvaksi. Treeniin......mietintään...
Toinen rata oli ihan floppi! Videolta, kun katsoo niin koira jo lähdössä oikein kunnolla kuikuilee muualle, kuin mihin minä olen menossa. Kolmen hypyn suoran jälkeen (lähetin kakkoselta) mitä Leevi ei edes edennyt hurjalla vaudilla oli putkeen veto. Mielessä kävi rataantutustuessa ,että ohjaanko jotenkin toisin kun vetämällä. Päädyin kuitenkin vetoon koska koira mielestäni osaa sen kyllä!! No se oli jo melkein putkessa, kun päättikin tulla ulos. ??
A.n jälkeen oli putki, mistä hyppysarjalle, joka OLISI PITÄNYT OHJATA TOISIN! Okei, siitä suoriuduttiin kyllä puhtaasti, mutta joutu "tässättelemään"!!! ###***### Koira ei siis ennakkoon tiennyt minne mennään. Näiden kolmen hypyn viimeinen ja siitä keinulle vienti oli iteltä loistava!! Ainut onnistuminen tällä radalla! =) Sit viistohypyltä U.putken kauimmaiseen päähän...tässä videolta jo näkyy et koira mielenkiinto on kaikonnut. Pomppulaukkaa mennään... katellaan muualle jne. Putkesta koiran PITI mennä kepeille ja ensin aikoikin. Käy ekavälissä vetää liinat kiinni ja kattoo mua "tuleex jo namii tai jotain". Sit loppu silkkaa paskaa.....ei mee pussiin...hortoilee...ei kuuntele ohjausta vikoilla esteillä....Oma fiilis viimeistään ton pussin jälkeen radalla oli ihan loistava! =) Että sellasta! Mut hei, tässä on yx positiivinenkin puoli.....tästä ei enään oikeestaan voi mennä kuin ylöspäin. =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti