lauantai 9. toukokuuta 2009

Epiksissä Tuusulassa la 9.5


=) Rakkaudesta lajiin...hinku kehittyä tai muuten vaan pööpö?! =)
Minnan kanssa sitten lähettiin koiruuksiemme kera epistelemään Tuusulaan. Ihanassa säässä!! Vettä siellä tuli kuin "Esterin perseestä"! =) Mutta ei se kauheesti menoa haitannut, no joo rehellisesti, kyllä ehkä vähän. Kuuluttaja oli kyllä ihana ja kannustava...."olosuhteethan on mitä mainioimmat treenata virallisia kisoja varten" =) jos sattuu osumaan silloinkin tällanen keli.
Radan sai mennä kahteen kertaan. Tosin ei perätysten. Meikä kävi nappaamassa sieltä =).............4 HYLLYÄ! =)) Mutta se mitä lähettiin tekemäään tehtiin! Molemmat koirat kepeille kyselemättä, pelleilemättä. Ja hyvin meni!!! Rata oli muutaman muunkin kuin minun mielestä aika haastava epiksiin. Itseasiassa molemmissa luokissa, niin mölleissä kuin kisaavissa.
(kisaavien radasta sinnepäin piirros yllä)
Hugolla alotin, ei jääny paikalleen alotuksessa vaan lähti ekalle esteelle ennen ku kerkesin ite liikkua mihkään. =) Tuli siis laakista muutos suunnitelmiin. Ohjasin siis ekat hypyt niiden oikeelta. Putkeen jees. Hyppysuora jees. Pituuden jälkeisen hypyn ohjasin olemalla oikeella ja seuraavalle sylkkärillä. Tässä jyräsin koiraa ja vähän tökki. Kepeille meni hiukan möngerrellen. Mut pujotteli hyvin kokonaan! Tästä putkelle hyvin vaikka olin varma koiran menosta puomille. Sit hyppy ja valssi mistä piti mennä puomille. Pidin helppona!!!! Mut Hugo vetikin putkeen! Ja itse asiassa 2 kertaa, kun yritin laittaa sitä uudestaan puomille. =) Puomilta loppujen lopux kunnon "ota" ja suitsait sukkelaa rata jotenkuten loppuun. Toisella kiekalla koira jäi odottamaan ja lähetin sen liikeellä 2 esteen yläpuolelta seisten siivekkeen kohdalla puoliksi jo 2 alastulon puolella. Valssasin pituuden jälkeen ja keppejä edeltävät hypyt "taka-takana" ja kepit. PALJON PAREMPI! Kerkes hyvin valssaan kun pysty ottaas hyvin etumatkaa. Nyt sit muistaakseni karkasi puomille ennen aikojaan.
Leevi liikku aika varovsti kun tollanen keli. Jäi just just alotukseen paikalleen. Sillä tein kans samat alotuskuviot kun Hugolla. Molemmat toimi! Kuin myös pituuden jälken molemmat ohjaukset, kummatkin toimi! No, Leevin kans meinasin et ei se puomille painele. Toisin kävi! Tokalla korjasin takasin ja loppuun jees. Ekaradalla loppu meni ihan soosix. Mut ei kyl valitettavasti tossa kelissä viittiny kunnol yrittääkkään ja se mitä lähettiin hakemaan oli jo saatu! Kepeille menot! Hugon kans pitäs viel epistellä ja sit jossain vaihees virallisiin kisoihin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti