sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kouvolassa kisaamassa 2.5





No niin. Tokat kakkosten radat takana. Kisat oli Kouvolassa KSSK.n järkkäämät. Tuomarina meidän radoilla toimi Leena Rantamäki-Lahtinen. 
Kisoista kuvia löytyy nettisivujen nelijalkaisten kuvagalleriasta.

Pakko enstex mainita, että jo kotona oli fiilis, että tänään ei mistään tule mitään! Näin EI tietenkään saisi ajatella, mutta minkäs teet....."ennustus" kävi toteen! :)
Huono homma kisoissa oli se, et maxeilla ja medeillä oli sama rata kuin minellä ja kaikkien suoritukset kerkesit nähdä ennen omaa vuoroa. Se tuotti tänään sen, että mietin ihan liikaa eri ohjausvaihtoehtoja. Varsinkin rataantutustumisen jälkeenkin, kun siellä käytiin jo medien kans yht'aikaa.
No ekaradan sit suoritinkin erilailla, kun olin rataantutustuessa ajatellut. Se tuntu kyl kepeistä eteenpäin paskimmalta suoritukselta tähän asti. :) No okei, videolta ei näytä yhtä pahalta kun tuntu. Mut koira oli tänään TOSI vauhdikas ja sit myöskin jossain vaiheessa ratoja ei kuunellu mua ollenkaan. :)
A-kisa alko meillä vauhdikkaasti ja kaikki suju hyvin kepeille asti. Haastava oli radan kepeille meno! Tässä koira meinas irrota väärälle esteelle ja sain huutaa Leevi pää punasena. :) Sit jäin suunnitellusta poiketen väärälle puolelle keppejä ja joudun loppuun lähtemään päälle juoksuun. Tämä aiheutti sen et pituuden jälkeen piti takaaleikata, mut sijaintini oli ihan pöllö ja koira meinas hakeutua hypyltä A:lle!!??!! Taas sai huudella ja matka jatku niin, et koira otti ensimmäistä kertaa meidän lyhyellä kisauralla riman alas hypyllä 14!!! Huomasin sen tuossa pällistelevän ihan jotain muuta kun tulevaa estettä. Tämä tuotti jatko-ongelmia...koira tuli hypyltä niin sivuun alas et ajautu keinulta ulos, mut päätti suorittaa sen kuitenkin hyppäämällä sinne sivusta ohi kontaktipinnan. Otin takas alas ja suoritettiin keinu kunnolla! Loppuun päästiin jotenkin! :) Siis jessus mitä vauhtia nyt mentiin. Toi koira menee ihan uusilla ulottuvuuksilla ja mä en osaa nyt ottaa noita juttuja huomioon, kun on tottunu et tossa se menee lähellä ja kuuntelee kroppaa/ohjausta hyvin! :)
Radan ihanneaika oli 43.s ja kaikilla noillä sösseillä meille tuli yliaikaa VAIN 3,98.s!!!

B-kisa oli hyppäri ja kiva sellainen. Ja tämän vein aivan suunnitelmien mukaisesti!! Alun kieputtelussa Leevi liikku ihan maltillisesti. 4.lle tein takaaleikkauksen ja 6.lle sylkkärillä. Kaikki muut tuntu valssaavan tän kohdan. Sit koira taas lähti. :) Myös muista poiketen kierrätin koiran kasihypyltä kepeille vasemman siivekkeen eli radan ulkoreunan kautta. (helpottaakseni kulmaa) Mutta keppikäskystä koira ei välittänyt hölkäsen pölähtävää. Oli niin meno päällä. Siitä siis vitonen. Lähetin läheltä uusix ja koira kesti silti LOISTAVASTI takaaleikkauksen kepeille!! Loppu meni HIENOSTI! Varsinkin esteeltä 13 eteenpäin. Koira pinko edellä ja mä vaan huutelin aita, aita, aita.... :) muurille leikkasin takaa ja toimi loistavasti. Koira paineli "itsenäisesti" lopuun. :) Radan ihanneaika oli 37.s ja yliaikaa tuli 1,44. Aika huikeeta Leevix!
=)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti