keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Kentällä itekseen 3.6Piirrosten mukaisia keppikiekuroita käytiin treenaamassa poikien kanssa.
Ekana alotettiin tosta alimmaisesta ja siitä järjestyksessä sitten ylöspäin.
Alotin Hugolla tehden pätkissä tota kuviota, aina palkaten keppien jälkeen, mitkä muuten suorittaa nykyään hienosti alusta loppuun ja yrittää hienosti hakeakin niille, mutta vähän on herkällä toi väärälle puolelle meno. Oma sijainti tarkka!
Lopux otetettiin koko pätkä alusta loppuun ja onnistuneesti! Poispäinkäännökset kepeiltä on Hugolle utopiaa, mut hyvin pääsin keppein vasemalle putkelta, kun menin tarpeex alas vastaanottamaan ja siitä sai koiran hyvin pysymään oikeella puolella keppejä. Hypyltä umpikulmaan kävin vetäsemässä.

Leevillä samainen harjoitus sujui kans hyvin, kerralla alusta loppuun, poispäinkäännös kepeiltä suht jees molempiin suuntiin. Leevi oli ihan innokas ja vauhdikas. Ja käänty putkesta hyvin kepeille.
Toisessa harjotuksessa lähetin koiria pitkältä/saattamatta 1.ltä 2.lle putkeen. Ja vetäsy eka kepiväliin oli paras vaihtoehto. Näin ei ollu koiran tiellä ja kokeilin Leevillä niinkin et tulin putkelta aika alas ja siitä lähettää kepeille, mut kakkoseen meni.
Kolmas harjotus piti olla kivaa ja vauhdikas, mut Hugo oli nyt jostain kumman syystä ihan kädessä kii. Liekkö tiuha palkkaus kepeilllä... Nykyään irtoo putkiin hulluna, ei ollu mitään ongelmaa vaikka 2.lta suora tyrkky putkeen. 3.lle sylkkärillä, koira jäi kyselemään ja tästäki sai saattaa putkelle. Leeville toi oli aika helppo....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti