sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Lappeenrannassa 28.6

Leevin ekat "viralliset" kolmosten kisat. Strategiana oli et poikkeuksellisesti otan koiran kanssa lämppäesteitä jos niitä on ja kunnon kontakti temppujen teettämisen kautta koiraan ennen starttia. Jotta se olisi sitten 100% mun mukana tekemässä! (Viime aikoina treeneissä ja kisoissa ei ole sitä ollut) 
No, ilmottauduin ja otin samalla lähtölistan. Meidät oli laitettu vikaksi. Ok! Kauheeta oottelua kyllä vaan... Rataantutustuminen koitti ja Marko oli Leevin kanssa tätä kentän laidalla perinteiden mukaisesti kattomassa. 
Mulla ei nameja ym. muutakaan mukana, kun aikaa meidän strattiin olisi vielä! Ja mitä kuuluttaja kuuluttakaan "minien ohjaajat rataantutustumiseen ja sen jälkeen ekana starttaa luokkanousun johdosta Taija Mäkelä ja x-rotuinen Leevi" MITÄ V***A?!?! 
Pikku paniikki iski.. Jollekin kentänlaidan typylle koira ja Marko kipin kapin hakemaan nameja. Koira lämppäämättä ja temput tekemättä! ##**##
Ja eikun radalle, koira ei mukana yhtään, alusta alkaen sittä hompsu laukkaa mitä tekee kun ei oo mukana... pomputi pomputi sinne ja tänne. Ja 6 esteestä ohi (suora linja) ja sit hyppy väärään suuntaan ja HYL! Jatkoin kepeille ja mitä tekekään Leevi, lähtee hyvin pujotteluun, mutta jättää vikavälin pujottelematta ja eikun uusix...sama homma ja uusix. Tuomari kommentoi jo et nyt sit pihalle ja näin teimme, koira meni kepit. =)
Jäi tosi paskanmaku suuhun ja siitä fiilarista ei päässy eroon, oli väsynyt ja känkkä olo. 
Tokaan rataan nyt sitten tiesin lähteväni ekana ja valmistelut tehtiin ajoissa. Koira olikin nyt paremmin mukana. Tosin rata oli pelkkiä ansoja täynnä ja kohta mitä "pelkäsinkin" niin siinä kosahti -> väärään päähän putkea! =) HYL Sit siinä huomasin itsenikin latistuvan ja loppuun räpiköitiin virheitten kautta. Kepit koira jätti jälleen kesken. 
Miksi? Ei oo ennen tehny tota.
Kunhan agirodusta selvitään, Leevi pitää aksapaussia ainakin kolme viikkoa! Josko auttas motivaatioon? =)
Kiva lähteä sinne agirotuun minikolmosiin räveltämään mm. Janne Karstusten & co. seuraan! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti