torstai 2. heinäkuuta 2009

Hugo episteli tänään 1.7


Hugo episteli tänään meidän seuran omissa kisoissa. Ja meitsi ohjasi miten sattuu... =) Tuloksena HYL, väärä rata. Esteelle nro 10 päästiin tosi nätisti , mutta 11 olin työntämässä koiruutta ja se oikasikin tästä kohti A.ta (siis minun toimestani kylläkin) ja loppujenlopuksi hyppäsi 11 väärään suuntaan. =) Vauhtia meinaan tuntu olevan! No jatko jees 15 asti missä koira ampu niin kovaa putkesta pihalle et...en oikeestaan tiiä mitä tässä tapahtu, kun kisat ei ole videolla, mutta tilanteesta on valokuva missä koira seisoo kyllä ketarat niin levällään esteen edessä nokka tulosuntaan. =)

Sit 17.sta ohjasin koiran hyppäämään esteen väärältä puolelta, kepeille se ampu ekaväliin ja pitkälle siitä ohi...uusix, hyvin ja loppu hyvin.
Sit ohjasin Minnan Eikkaa tällä radalla myös. Tuloksena 5 kepeiltä sisäänmenosta, muuten jees rata! Sija 2/4! =) Kontaktit jees vaikka mun käskyt, tosi hienosti irtos putkeen (9), työntö onnistu hyvin. Hypyltä 13 vähän pitkä tie, mutta tässä mietin jo rataan tutustuessa että millä kertoa koiralle tiukka käännös. Päädyin vetämiseen. Hugolla toimi suht jees. Eikan vein niin 17 et valssasin ed. hypyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti