sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Agirotu 3-4.7.09


Nyt on sitten otettu osaa ihka ensimmäistä kertaa agirotuun. Kiva tapahtuma! Ainakin näin hyvin järkättynä kuin tämä!! Hyvä P-Hau! 
Olin ilmottautunut sinne mini 2 luokkiin, mutta kun tuon Leevin kanssa juhannuksena noustiin sinne kolmosiin, niin täälläkin siis oli kisattava kolmosissa. Tunnelma oli tuon johdosta aikasta iik! :) Varsinkin kisapaikalle mentäessä jännittin ihan näppärästi. Onnex se hellittää paikalle päästyä hiukan. 
Perjantaina oli eka kisa...mini 3 luokka A-kisa tuomarina Anne Tammiksalu ja osallistujia 57!  Tulos 5 (toka vika rima) /+4,27, sija 12/57! Radan pituus oli vissiinki 186m ja ihanneaika 51.s. 
Fiilis omaa suoritusvuoroa odotellessa oli hyvä, keskittynyt ja tomera.
Radalla oli yksi todella päänvaivaa tuottava kohta, mutta siitäkin selvittiin(HITAASTI kylläkin!). Koira oli mukana paremmin kuin pitkään aikaan, mutta siltikin etenemisestä puuttuu se määrätietoisuus. Toki olen siihen suurimmalti osin ite syypää, kun en uskalla edetä reippaasti koiran edellä vaan jään varmistelemaan & oottelemaan. Sit selkeesti tuollaisissa kieputusradoissa koira kyselee.
Lauantaina oli vuorossa avoin SM karsintarata. Osallistujia 144! Rataantutustuminen 8.15 ja oma lähtövuoro siitä varmaankin reilu 2 tunnin pästä. Rata ei näyttänyt pahalta, tosin oli siinäkin yksi kohta mitä en osannut päättää kuinka vien. Tämä kostautu radalla!  Juuri tuossa kohden tuli rima alas, mikä tiputti meidät jatkosta. Tulos oli yliaikainen kuitenkin, mutta ilman tuota riman pudotusta olin katsovinani meidän sijoittuvan 20. Nyt tuolla 5/+5,00 tuloksessa sija oli 45. Ei kyllä mielestäni huono sekään tuossa joukossa! Suorituksena meiltä ihan ok, mutta sama homma taas ton etenemisen kanssa. Ittelle lisää uskallusta ja riskiliikkumista. Muuten ollaan aina yliajalla. No joo, onhan tietty paljon muutakin korjattavaa! Käännösten tiukkuus jne jne........
Sit tuol kolmosissa noi rimat näyttäs kokoajan olevan maksimi korkeudessa, elikkäs jatkossa myös treenattava niillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti