torstai 16. heinäkuuta 2009

Treenit, oma veto 16.7

Meijän piti tehä tekniikka treeniä tänään ja tehtiinkin, mutta vain vähän. En ollu perehtyny treenintekoon kunnolla (***###***) ja siksi jäi tekniikat vähän lyhyeen. =) No, jotain tuli tehtyä kuitenkin.
Leevin treenitauko ei tunnu pitävän. =) Tiistaisen jälkeen oli pakko testata koiraa. Ja samat teki, hypyltä käskytin kepit ja koira vilasikin niitä, mut ei menny vaan alko pomppimaan. EIKUN SYLIIN JA AUTOON! Hugo kehiin. Sen kans meni harjotus ihan jees. Sylivekissä ei oikeen toiminu, tuli pitkä tie. Sitä otettiin muutamaan otteeseen, jotta saatiin kaarros pieneksi. Kepeille hyvin ja pariin kertaankin. "Taka-takassa" tuli ohi, kun en ollu ite tarpeex tarkkana, oletin siis! =)Niin ja wiskyleikkauksessa ei ihan kääntyny niinku ois pitäny , mutta varmasti ja vain siksi, kun oma tie/vienti oli niin perseestä.
Sitten Leevin kanssa uusix ja sisso koira pelas taas! Kepitkin löyty loistavasti. =)Eteneminen hyvää!!! Sylivekki jees. Poispäinkäännöksessä hiukka kyseli.
Lopux tehtiin rataharjoitus missä oli tarkoituksena vain viilleettä täysiä eteen. Tähän mielestäni sopi hyvin agirodun SM finaalin rata, mutta ei kokonaan. Molemmat koirat meni kyllä ihan jees, nollilla vissiin. Leevillä tein ekana. Kontaktit meni kyllä vähän roiskien, mutta esim. puomilla meikä huuteli koiralle ihan mitä sattuu ja pingoin eteenpäin ku aropupu, et mitä siitä nyt voi olettaa tulevaksi! =)
Hugokin meni radan ihan kivasti. Suoralta putkelta tosin kyseli kauheesti et mihin? Ei auttanu huutaa "eteen" vasta sitten, kun koira on jo putkesta pihalla ja kattoo mua! =) Kepikin meni loistavasti. "Taka-takaan" tuli hiton pitkä tie, mutta ei se haitannu tänään. =) Pääasia oli liikkumisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti