torstai 23. heinäkuuta 2009

Torstaiset normi treenit 23.7


Tarjan veto ja ratana MM-karsintojen yx sunnuntain radoista. (Olikohan eka?) Piirroskin löytyi netistä, mutta ihan 100% tuon mukaan ei kyllä menty. 
Alku tuotti ongelmia, käskytin molempia koiruuksia niin, et okserin rima tuli alas. Tässä sai todeta, että lyhin tie ei todellakaan ollut paras tie. Jompi kumpi koirista painu putkeen,  yhen kerran sit kun rupesin ohjaamaan 3.lle ns. yläkautta pyörittämällä. Hugo oli tänään tosi malttamaton kontakteilla. Ei kestäny kehuja juuri ollenkaan. Oma ohjaus taas Leevin kanssa tuntu hiukka haparoimiselta, mutta treenitoverien kommenttien mukaan ei onneksi liiemmin näyttänyt siltä. Hyvä! =)
Leevin kanssa taidettiin ihan mukavasti alun haparointien jälkeen päästä maaliinkin. Monessa kohdassa vaan tuo oma liikkuminen pitäisi olla paljon sujuvampaa, oon niin törtsyn huono tos peruuttamisessa ja muutenkin takaperin liikkumisessa. Mut ei toi Hugokaan huono ollut. Sen kanssa "jouduttiin" pätkimään harjotusta jonniiverran. mm kepeille menoa uusittiin. Ainiin ja tulihan Leevin kans keppiuusiminen kans, kun riskillä menin ja yritin irrota kepeillä aika lailla. Ihan ei koira sitä kestäny ja lopetti pujottelun tokavikaan väliin. =) Hienosti kuitenkin!
Treenien loputtua tajusin kans, et taaskaan ei tullut suunnatomasti kiinnitettyä huomiota käännösten tiukkuuteen, vain puhtaaseen suoritukseen. Mutta onneksi Laura kommentoi, et ihan ok.ta oli käännöksetkin.

Meinas unohtua, et ennen ratatreeniä otin poikien kans vähän takaaleikkaustreeniä. Tarttis palata palkkaamaan oikeaoppisesta käännöksestä, eikä vaan tässättelyjen jälkeen, kun valuu liian pitkäx. Positiivista Hugolla et irtos!

Sitten illan piristeenä, pääsin koklaamaan Tarjan parsoinia "Viniä". Aikasta pakkaus, hiukka piukka ripeempi, kun nuo omat. =) Ja omatoimisempi noiden esteidenhaun suhteen. =) Vähän meinas mennä itellä hössötyksen puolelle, kun koira oli niin ripeä, mutta ihan ok tuo sitten meni, kunhan vähän sai tatsia koiraan. Mielenkiintoista oli!! Kehittävää! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti