tiistai 14. heinäkuuta 2009

Treeniä kera Minnan&poitsujen 14.7

Aamutuimaan kävästiin "vähän" treenailemassa.  Pikku radanpätkää missä osioita Janitan yhestä koulutuksesta. Hugolla tekasin ekax ja osittain meni hyvin, osittain ei. Niinhän se aina menee! =) mm kepit tökkäsi. Kas kummaa, eihän meillä ikinä! =) 
Sit Leevillä tein kanssa, kun niin innokkaalta autossa ootellessaan vaikutti. Homma alkokin ihan jees, MUTTA kepeistä ei ollut edelleenkään tietoakaan. Hompsuti hompsuti sinne tänne tonne.**###*** Leikki vaan mun kaa! Nappasin koiran kainaloon ja autoon! Sit Hugo pihalle ja sen kans pidettiin kivaa. =)
Myöhemmin otin Leevin uusix ja normi käytännöstä poiketen ei revitty lelua vaan tomerasti käveltiin haistelematta jne lähtöön. Olin aikasta tonttu tomerana! =) Ja koirahan toimi!!! =)
Harjotus päästiin alusta loppuun nollilla! =) Ja musta koira liikkukin ripeesti ja oli kuulolla. =)
En tiiä mikä vaikutti eniten vai kaikki yhdessä? Se, että koira joutu aiemmin autoon vai se et ei leikitty ennen suoritusta, ei jääny ns. leikki päälle vai se et oma asenne oli et.....!!! Ton kyl testaan kisoissa, et lelua ei reivitä ennen  rataa. Tehdään vaan jotain "rauhallista", keskittymistä vaativaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti