sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Pikku treenit itekseen 26.7

Kävin itekseen kentällä vähän treenamassa, kontakteja sekä tekniikkaa. Leevillä niitä juoksukontakteja. Nyt määrätietoisesti aloitettiin alusta...eli puomin alastulo maassa. Alle 10 toistoa tuli. Hugolla treenattiin sen metodilla, eli "ota" hommaa. Ailahtelevaa on! =)

Tekniikkoina treenasin kahdella hypyllä: pakkovalssia, jaakotusta, pakkovalssi+jaakotusta, twisti+valssi, niisto, wiskyleikkaus ja sit ihan vaan peruuttelemalla ja oikeestaan nuo kaikki ihan jees molemmilla. Saksalaista treenailin kanssa ja onneksi oli videokamera mukana mistä sitten kotona tirailin suorituksia ja sisso! =) Päin persettähän noi valtaosin meni, vaikkakin koira kyllä tuli esteen niin kuin pitikin. Varmaankin suurimmaksi osin siksi, kun oli mennyt sitä jo jokusen kerran. =)
Oma kroppa on tossa liikkeessä ihan päin p.tä ja sit liikun liian kaukana hypystä, mikä aiheuttaa ongelmia jakoon. =) Onneksi kokeilin lopussa vielä lelun kanssa ja Janitan oppien mukaan tiputin sen kädestäni tietyssä kohtaa ja sit rupes jo viedollakin näyttämään paremmalta. Mutta, tota on treenattava PALJON jos joskus meinais uskaltaa kisoissa käyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti