sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

LEEVI KOLMOSIIN NOLLAVOITOLLA 20.6

Kuva videokamerasta, siksi huono. =)

Tsau:n juhannuskisoissa kävästiin Tuorlassa ja "kotiintuomisina" voittorata kakkosista (1/17 -6,44) ja siirto kolmosiin sekä eka kolmosten startti HYL!! =) 
Kakkosten radan tuomaroi Asko Jokinen ja kolmosten Saviojan Anne.
Se kakkosluokan rata ei ollut mikään WAU. mm kepit mentiin veitsen terällä. Koira pujotteli jostain kumman syystä tosi hitaasti ja näytti jo lopussa siltä et lopettaa kesken. Koira irtosi tässä myös välillä aika hyvin (omille teilleen) =).
No se kolmosten kisa, odottelujen ja pulailujen jälkeen.... =) ei ollu paha rata. Yhtä kohtaa mietin pidempään ja viimeistään siinä ois kyl homma pissiny jos tota aika alun ja välin kämmiä ei olis tullu. No mut koiruus paineli into pinkeenä menemään, suoritteli esteitä itekseen hyvinkin pitkiltä etäisyyksiltä. Oikeesti ei kuunnellu mua yhtään, mut hei ei siitä voi olla pahoillaan KOIRA IRTOS! =) En tiiä heräskö se vasta tohon tokaan starttiin, meillähän oli liki kuukauden kisa"tauko" takana... =) Mut eipä tuolla radalla ja sen jälkeenkään voinu muuta, kun nauraa tolle elukalle! =) Sil oli kivaa ja se on pääasia!
Minnalle ja Eikalle onnittelut ekasta kakkoluokassa saadusta nousunollasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti